De Rabobank organiseert geregeld kennissessies waarbij we zowel kennis als inspiratie delen over veel verschillende onderwerpen. Je vindt alle evenementen in de evenementenkalender op deze pagina. Hierin vind je ook de evenementen van onze partners waar we een presentatie houden of activiteit organiseren. Heb je interesse? Meld je aan!

Evenementen kalender

IDnext Association Lunch Break met Rabobank en Aegon
Datum17 juni
WatHou jij je bezig met Digital Identity binnen jouw bedrijf, meld je dan aan voor het webinar van IDnext op 17 juni. Daar vertellen Olaf Thomas van Rabobank en Karel Roes van Aegon waarom vertrouwen als basis dient voor een succesvolle samenwerking. IDnext is een open en onafhankelijk platform. Het ondersteunt innovatieve benaderingen in de wereld van de digitale identiteit.
Meld je aan
Webwinkel Vakdagen
Datum7 en 8 juli
WatTijdens de Webwinkel Vakdagen, in de Jaarbeurs Utrecht, neemt Rabobank je mee in de laatste digitale ontwikkelingen. En laten je ervaren hoe je simpel van je winkel een complete webshop maakt, inclusief betaaloplossing om je klanten te laten afrekenen. Stand 324.
Lees hier meer over de Webwinkel Vakdagen Meld je gratis aan

Evenement gemist?

Webinar Digitale Onboarding
Datum10 juni
WatWil jij medewerkers ook efficiënt en veilig online laten onboarden zodat jij meer tijd over hebt voor het menselijke contact? Wil jij de papieren rompslomp bij onboarding van je medewerkers op een veilige en efficiënte manier digitaliseren? Dan is dit webinar zeker iets voor jou!
Webinar terugkijken
e-Identity
Datum8 april 2021

Wat

Michel van Schaik, Directeur Gezondheidszorg Rabobank & Carol Scholte, Product Owner Rabo Identity Services Rabobank namen deel aan het evenement E-Identity en spraken over hoe publiek private samenwerking de zorgsector toekomstbestendig maakt. Ze behandelden de volgende thema’s:

  • Publiek private samenwerking: van financiële transactie naar zorg transactie
  • De patiënt centraal: van wachtkamer naar huiskamer
  • Innovatie & ondernemerschap: van ziektezorg naar preventie

Bij het evenement E-Identity, georganiseerd door Euroforum, staat de Toekomst van de Digitale Identiteit centraal met als overkoepelende thema van 2021: e-Identity in de versnelling door COVID-19!

kijk hier terug

Zelf regelen & Contact