Multicare

“Een betaalverzoek biedt patiënten betaalgemak”

Nick van der Beek is directeur van ZBC Multicare, een expertisecentrum voor dermatologie. De meeste zorg die het centrum biedt, wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Maar als dat niet het geval is of iemand de behandeling zelf wil betalen? Dan stuurt ZBC Multicare een Rabo betaalverzoek.

Man checkt zijn zaken in de Rabo App

Rabo Betaalverzoek Zakelijk

Voor verschillende ondernemers, van zzp’er tot grote organisaties biedt Rabo Betaalverzoek zakelijk oplossingen.

Lees hier meer

Vergoeding vanuit basisverzekering

“ZBC Multicare is gespecialiseerd in licht- en lasertherapie, vooral gericht op medische toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van iemand met een wijnvlek of met een ontstekingsziekte, zoals psoriasis. We behandelen ook veel patiënten met de huidafwijking vitiligo. Onze behandelingen vallen onder de basisverzekerde zorg. Voor de facturatie zijn wij aangesloten bij VECOZO. Zij regelen declaratieverkeer van zorgaanbieders naar zorgverzekeraars.”

In een paar klikken betalen

“Een kleine groep patiënten valt buiten de basisverzekerde zorg. Het gaat dan bijvoorbeeld om mensen die in het buitenland wonen en bij ons worden behandeld, maar geen Nederlandse zorgverzekering hebben. Of om mensen die hun behandelingen zelf willen betalen. Voor deze groep maken wij gebruik van Rabo Betaalverzoek. Het gaat om een klein aantal patiënten en daarom is Rabo Betaalverzoek ideaal.”

“Het geeft óns structuur en overzicht, en de patiënt kan eenvoudig de factuur voldoen.”

“Mensen zijn tegenwoordig zo gewend om in een paar keer klikken te betalen. Rabo Betaalverzoek past helemaal bij de moderne tijd.”

Professioneel en betrouwbaar

“Een betaalverzoek biedt betaalgemak. Onze patiënten hoeven namelijk alleen nog maar op de link in de factuur of begeleidende tekst te klikken. Bijna niemand belt meer met de vraag wat ons rekeningnummer is, want dat staat al ingevuld. Net als het factuurnummer. Vroeger vulden patiënten dit soort gegevens zelf in en ging het nog wel eens mis. Daarom is onze boekhouder ook tevreden over het gebruik van betaalverzoeken. De betaalde facturen worden nu makkelijker verwerkt in de administratie. Ik vind Rabo Betaalverzoek professioneel en betrouwbaar.”

Ondernemer in beeld

Multicare

Nick van der Beek

Expertisecentrum dermatologie

ZBC Multicare