Stap nu over naar Rabo OmniKassa en profiteer van extra mogelijkheden

Heb jij een Rabo Europees Pincontract voor je pinautomaten? Dan kun je overstappen naar Rabo OmniKassa. Dit gratis platform biedt je veel extra mogelijkheden, zoals het accepteren van creditcardbetalingen, het verschuiven van je dagafsluiting en de aanschaf van voordelige pinbundels.

Start de overstap naar Rabo OmniKassa

Rabo OmniKassa: de kassa die met je meebeweegt

Rabo OmniKassa biedt jou als ondernemer veel flexibiliteit. Ga je uitbreiden? Dan voeg je eenvoudig zelf een betaaloplossing toe. En wil je jouw klanten de mogelijkheid geven altijd en overal te pinnen? Dan maak je met Rabo SmartPin in een handomdraai van je mobiele telefoon een pinautomaat. Rabo OmniKassa biedt jou een totaaloverzicht van al je pinoplossingen en online betaalmethoden. Daarnaast is Rabo OmniKassa het platform waarop wij nieuwe betaaloplossingen beschikbaar zullen stellen zoals BetaalverzoekPlus.

Als je overstapt naar Rabo OmniKassa gaan je huidige pinoplossingen gewoon mee. En je hoeft maar één keer een overeenkomst af te sluiten.

De voordelen van Rabo OmniKassa:

Creditcardbetalingen accepteren

Wil jij je klanten de mogelijkheid bieden om met de creditcard af te rekenen? Het kan met Rabo OmniKassa. Via je pinautomaat accepteer je namelijk eenvoudig MasterCard- en VISA-betalingen. De volgende dag staat de omzet – het totaalbedrag van alle pintransacties – op je rekening. Via het dashboard heb je inzage in de individuele transacties.

Goedkopere tarieven dankzij grotere pinbundel

Als je overstapt naar Rabo OmniKassa blijven de kosten voor je pinoplossingen hetzelfde. Dit geldt voor zowel de pintransacties, als de pinbundels en de abonnementskosten. Rabo OmniKassa geeft jou de mogelijkheid om één pinbundel aan te schaffen voor meerdere vestigingen. En dát kan voordelig uitpakken. Bijvoorbeeld als je een grote pinbundel aanschaft met een maximum aantal pintransacties van 5000 per maand.

Dagafsluiting verschuiven

Heb je een onderneming die tot na 24:00 uur geopend is? Dan wil je graag dat de volledige omzet tot sluitingstijd geboekt wordt bij de omzet van de dag. Als je overstapt naar Rabo OmniKassa kun je dit eenvoudig zelf instellen via het dashboard. Voor verschoven dagafsluitingen wordt een aanvullend tarief in rekening gebracht en de omzet wordt een dag later bijgeschreven op je rekening.

In vier stappen van je Rabo Europees Pincontract naar Rabo OmniKassa

Volg de stappen en maak de overstap naar Rabo OmniKassa.

Volg de stappen en maak de overstap naar Rabo OmniKassa.

Stappenplan OnlineKassa

  1. Start de overstap en vul je gegevens in.
  2. Binnen 15 minuten ontvangt de wettelijk vertegenwoordiger de Rabo OmniKassa-overeenkomst in de Berichten Inbox van Rabo Internetbankieren. Onderteken de overeenkomst met je zakelijke bankpas en Rabo Scanner.
  3. De wettelijk vertegenwoordiger ontvangt een e-mail met link naar je Rabo OmniKassa-dashboard. Je huidige pinautomaten staan hier al klaar. Controleer je gegevens en pas ze eventueel aan. Je pinautomaten worden opgevoerd onder één of meerdere verkooppunten voor jouw onderneming. Indien van toepassing kan dit aangepast worden door pinautomaten onder een ander verkooppunt te hangen. Zie onderstaande handleiding voor meer uitleg hierover. Bevestig de instellingen door op de knop ‘Bevestigen’ te klikken.
  4. Als je overstapt worden alle pinautomaen automatisch door ons overgezet naar jouw nieuwe OmniKassa Dashboard. Je krijgt een nieuw Merchant ID dat in jouw betaalautomaat ingevoerd moet worden. Voor je Rabo SmartPin en Rabo PinBox hoef je geen extra acties uit te voeren. Heb je ook eigen automaten? Dan hangt het van jouw automaat en leverancier af of wij het Merchant ID kunnen aanpassen. Kunnen wij dat niet, dan moet je dit zelf regelen of de leverancier. Als je overstapt naar Rabo OmniKassa ontvang je hiervoor verdere instructies via e-mail.
Handleiding

Klik hier om de overstap te starten.

Vragen en contact

Ben je geïnteresseerd in een overstap, maar heb je nog vragen over wat dit concreet voor jouw situatie betekent? Bijvoorbeeld wanneer je meerdere Rabo Internet Bankieren overeenkomsten hebt. Neem dan telefonisch contact op met het Migratie Team Rabo OmniKassa om de overstap door te spreken en in gang te zetten. Zij helpen je graag en zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 030 – 213 13 11, kies 1. Of stuur een e-mail naar contact@omnikassa.rabobank.nl.

Zelf regelen & Contact