Ondernemer biedt pinapparaat aan bij klant met creditcard

Zeg JA! tegen creditcards

Steeds meer mensen betalen hun aankopen met een creditcard. Dan is er als ondernemer niets vervelender dan “Nee” te moeten verkopen, als klanten voor een creditcardbetaling kiezen. Laat klanten daarom betalen hoe zij dat willen. Zo loop je geen omzet meer mis en het grootste voordeel voor jou is: Geen transactie? Geen kosten voor jou. Zorg er dus voor dat jouw pinautomaat ook creditcards accepteert. Dat is eenvoudig en snel te regelen via het Rabo OmniKassa dashboard.

Accepteer ook creditcards op jouw pinautomaat

Voor toeristen is betalen met creditcard de normaalste zaak van de wereld. Maar ook bij Nederlanders is de creditcard steeds populairder. Voorkom daarom dat je tijdens het afrekenen ‘nee’ moet verkopen. Accepteert jouw pinautomaat nog geen creditcards? Regel het eenvoudig via het Rabo OmniKassa dashboard. Heb je nog geen Rabo OmniKassa? Vraag dit dan hieronder aan.

Bied je klanten meer betaalgemak Geen kosten als je geen transacties hebt Creditcardbetalingen de volgende dag al op je rekening
Afbeelding met betaling

De voordelen voor jou als ondernemer

Steeds meer klanten ontdekken de voordelen van afrekenen met een creditcard. Zowel online als in de winkel. Door te betalen met creditcard stelt je klant het moment van betalen uit en vaak zijn ook de aankopen verzekerd. En dat geeft soms net een extra zetje bij het doen van een aankoop. Op deze trend wil jij als ondernemer natuurlijk inspelen.

In Rabo OmniKassa regel je eenvoudig dat jouw pinautomaat zowel Mastercard als Visa creditcards accepteert. Of dat nou je eigen pinautomaat is, een Rabo SmartPin of een Rabo PinBox die je van ons huurt. De kosten van een creditcardbetaling zijn 1,7% per transactie en de betalingen ontvang je de volgende dag al op je rekening. En waren er geen creditcardtransacties? Dan heb je ook geen kosten.

Visual toont drie feiten: 39 miljoen creditcardbetalingen aan de toonbank in 2020, 3,4 miljard euro totaalbedrag van deze transacties, 6,5 miljoen Nederlanders hebben een creditcard

Alle feiten op een rij

Simpel in enkele stappen geregeld

Zeg jij ook JA! tegen creditcards, maar accepteert jouw pinautomaat ze nog niet? Regel het eenvoudig zelf via je Rabo OmniKassa dashboard. Volg de volgende stappen:

Ga in het dashboard naar de kop ‘Beheer’ Klik vervolgens op ‘Betaalmethoden’ en selecteer ‘Betaalmethoden toevoegen’ Vink vervolgens per verkooppunt of automaat aan of je creditcards wil accepteren
Inloggen dashboard

Nog geen Rabo OmniKassa?

Rabo OmniKassa is een totaaloplossing voor al je betalingen. Van je winkel, via je webshop, of onderweg: in het Rabo OmniKassa dashboard kies je voor ieder verkooppunt de gewenste betaaloplossing.

Laat je klanten altijd betalen op de manier zoals zij dat willen Altijd inzicht in alle betaalstromen in je verschillende vestigingen of webwinkels Eenvoudig extra producten toevoegen, wijzigen of verplaatsen via het dashboard

Het gebruik van Rabo OmniKassa is gratis, je betaalt alleen voor de producten die je afneemt binnen het dashboard zoals pin- en online betaaloplossingen.

Service en contact

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer: +31 (030) 213 13 11. Bereikbaar op werkdagen van: 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. E-mail: contact@omnikassa.rabobank.nl.