vrouw wil betalen in een winkel met een creditcard

Creditcard? Ja, natuurlijk!

Steeds meer mensen betalen met creditcard. Als ondernemer is het dan vervelend om “Nee” te moeten verkopen. Accepteer daarom ook creditcards op je pinautomaat. Zo laat je klanten betalen zoals zij dat willen én loop jij geen omzet mis. En heb je geen creditcard-transacties? Dan heb je ook geen kosten.

Waarom creditcards accepteren op jouw pinautomaat?

Voor toeristen is betalen met creditcard al de normaalste zaak van de wereld. Maar ook bij Nederlanders wordt het steeds populairder. Voorkom dat je tijdens het afrekenen ‘nee’ moet verkopen. Accepteer daarom ook creditcards op je pinautomaat. Regel dit eenvoudig via het Rabo Smart Pay dashboard. Heb je nog geen Rabo Smart Pay? Vraag dit dan eerst gratis aan.

Bied je klanten meer betaalgemak
Geen kosten als je geen transacties hebt
Creditcardbetalingen de volgende dag al op je rekening

Accepteer ook creditcards voor meer omzet

Steeds meer klanten betalen met een creditcard. Zowel online als in de winkel. Dat heeft allerlei voordelen. Zo stelt de klant het moment van betalen uit en bovendien zijn de aankopen vaak automatisch verzekerd. Dit geeft klanten vaak net dat extra zetje in de rug bij het doen van een aankoop. Op deze trend wil jij als ondernemer natuurlijk inspelen.

In Rabo Smart Pay regel je eenvoudig dat jouw pinautomaat zowel Mastercard als Visa creditcards accepteert. Of dat nou je eigen pinautomaat is, een Rabo SmartPin of een Rabo PinBox die je van ons huurt. De kosten van een creditcardbetaling zijn 1,7% per transactie en de betalingen ontvang je de volgende dag al op je rekening. En waren er geen creditcardtransacties? Dan heb je ook geen kosten.

Feiten over creditcardbetalingen

39 miljoen

creditcardbetalingen aan de toonbank in 2020.

3,4 miljard

totaalbedrag van deze creditcardtransacties.

6,5 miljoen

Nederlanders met een creditcard.

Zo geregeld met Rabo Smart Pay

Creditcards? Ja, natuurlijk! Regel eenvoudig dat jouw pinautomaat ook creditcards accepteert via je Rabo Smart Pay dashboard. Volg onderstaande stappen:

1
Ga in het dashboard naar de kop ‘Beheer’
2
Klik op ‘Betaalmethoden’ en selecteer ‘Betaalmethoden toevoegen’
3
Vink per verkooppunt of automaat aan dat je creditcards wilt accepteren

Nog geen Rabo Smart Pay?

Rabo Smart Pay is de totaaloplossing voor al je betalingen. Je kunt voor ieder verkooppunt de gewenste betaaloplossing kiezen. Of dit nou in je winkel, via je webshop, of onderweg is. En het gratis bijbehorende dashboard geeft je actueel inzicht in al je transacties.

Laat je klanten altijd betalen op de manier zoals zij dat willen
Altijd inzicht in alle betaalstromen in je verschillende vestigingen of webwinkels
Eenvoudig extra producten toevoegen, wijzigen of verplaatsen via het dashboard

Het gebruik van Rabo Smart Pay is gratis, je betaalt alleen voor de producten die je afneemt binnen het dashboard zoals pin- en online betaaloplossingen.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer