Klant wil betalen met een creditcard

Creditcard? Ja, natuurlijk!

Steeds meer mensen betalen met creditcard. Als ondernemer is het dan vervelend om “Nee” te moeten verkopen. Accepteer daarom ook creditcards op je pinautomaat. Zo laat je klanten betalen zoals zij dat willen én loop jij geen omzet mis. En heb je geen creditcard-transacties? Dan heb je ook geen kosten.

Waarom creditcards accepteren op jouw pinautomaat?

Voor toeristen is betalen met creditcard al de normaalste zaak van de wereld. Maar ook bij Nederlanders wordt het steeds populairder. Voorkom dat je tijdens het afrekenen ‘nee’ moet verkopen. Accepteer daarom ook creditcards op je pinautomaat. Regel dit eenvoudig via het Rabo Smart Pay dashboard. Heb je nog geen Rabo Smart Pay? Vraag dit dan eerst gratis aan.

    Bied je klanten meer betaalgemak

    Geen kosten als je geen transacties hebt

    Creditcardbetalingen de volgende dag al op je rekening

Rabobank

Accepteer ook creditcards voor meer omzet

Steeds meer klanten betalen met een creditcard. Zowel online als in de winkel. Dat heeft allerlei voordelen. Zo stelt de klant het moment van betalen uit en bovendien zijn de aankopen vaak automatisch verzekerd. Dit geeft klanten vaak net dat extra zetje in de rug bij het doen van een aankoop. Op deze trend wil jij als ondernemer natuurlijk inspelen.

In Rabo Smart Pay regel je eenvoudig dat jouw pinautomaat zowel Mastercard als Visa creditcards accepteert. Of dat nou je eigen pinautomaat is, een Rabo SmartPin of een Rabo PinBox die je van ons huurt. De kosten van een creditcardbetaling zijn 1,7% per transactie en de betalingen ontvang je de volgende dag al op je rekening. En waren er geen creditcardtransacties? Dan heb je ook geen kosten.

Feiten over creditcardbetalingen

30 miljoen

creditcardbetalingen aan de toonbank in 2023.

3 miljard

totaalbedrag van deze creditcardtransacties.

6,2 miljoen

Nederlanders met een creditcard.

Zo geregeld met Rabo Smart Pay

Creditcards? Ja, natuurlijk! Regel eenvoudig dat jouw pinautomaat ook creditcards accepteert via je Rabo Smart Pay dashboard. Volg onderstaande stappen:

1
Ga in het dashboard naar de kop ‘Beheer’
2
Klik op ‘Betaalmethoden’ en selecteer ‘Betaalmethoden toevoegen’
3
Vink per verkooppunt of automaat aan dat je creditcards wilt accepteren

Rabobank

Creditcard is uitkomst voor Jumbo in Eindhoven

Bij de Jumbo in Eindhoven betalen veel mensen met hun creditcard. Eigenaar Hans Zwijsen is dan ook blij dat hij deze functie heeft gekoppeld aan Rabo Smart Pay. ‘Zo lopen we geen omzet mis.’

Lees het verhaal van Jumbo Eindhoven
Rabobank

Nog geen Rabo Smart Pay?

Rabo Smart Pay is de totaaloplossing voor al je betalingen. Je kunt voor ieder verkooppunt de gewenste betaaloplossing kiezen. Of dit nou in je winkel, via je webshop, of onderweg is. En het gratis bijbehorende dashboard geeft je actueel inzicht in al je transacties.

    Laat je klanten altijd betalen op de manier zoals zij dat willen Altijd inzicht in alle betaalstromen in je verschillende vestigingen of webwinkels Eenvoudig extra producten toevoegen, wijzigen of verplaatsen via het dashboard

Het gebruik van Rabo Smart Pay is gratis, je betaalt alleen voor de producten die je afneemt binnen het dashboard zoals pin- en online betaaloplossingen.