Rabo PinBox aanvragen

Een pinautomaat die past bij jouw onderneming.

Keuze uit 3 verschillende pinautomatenJe betaalt een vast maandbedrag voor je pinautomaatJe omzet staat altijd de volgende dag al op je rekening
Heb je al een Rabo OmniKassa? Vraag Rabo PinBox dan aan via je dashboard.

Rabo PinBox Vast en Rabo PinBox Mobiel tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen is het op dit moment niet mogelijk om de Rabo PinBox Vast en de Rabo PinBox Mobiel te bestellen. Door corona nam de wereldwijde vraag naar computerchips explosief toe. Ook de grondstoffen voor de productie van chips, waaronder plastics, zijn moeilijker te krijgen. Helaas heeft dit ook gevolgen voor de Rabo PinBox Vast en de Rabo PinBox Mobiel. De Rabo PinBox Compact is nog wel leverbaar. Het is nog niet bekend wanneer de pinautomaten weer leverbaar zijn. Houd daarvoor deze pagina in de gaten.

Vraag Rabo PinBox aan in 3 stappen

Hieronder zie je welke 3 stappen je moet doorlopen om een Rabo PinBox aan te vragen. Als je eenmaal je Rabo OmniKassa hebt, kun je eenvoudig in je persoonlijke dashboard Rabo PinBox toevoegen.

Illustratie van een laptop

Rabo PinBox aanvragen

Vul het formulier in op rabobank.nl.

Illustratie van spullen die in een doos gaan

OmniKassa dashboard

Kies de betaaloplossing die bij jou past.

Illustratie van een kassa waar een bon uit komt

Product verzonden

Het product komt jouw kant op.

Kies jouw eigen pinautomaat

Met Rabo PinBox kun je kiezen uit 3 verschillende pinautomaten: Compact, Vast & Mobiel. Zo zit er altijd een pinautomaat tussen die past bij jouw bedrijf. Hieronder lees je meer over de verschillende pinautomaten.

Pinbox compact

Rabo PinBox Compact

Heb je een vaste winkellocatie en een beperkt aantal pintransacties per maand, dan is Rabo PinBox Compact geschikt.

Voor beperkt aantal pintransactiesVast bedrag per maandVoor vaste locatieContactloos en mobiel betalenBetaal per transactie of bundelAccepteert cadeaukaarten24/7 service en helpdesk
Pinbox vast

Rabo PinBox Vast

Deze pinautomaat is ideaal als je beschikt over een vaste locatie, een vaste internetverbinding en per maand een groot aantal transacties verwerkt.

Voor grotere aantallen transactiesVast bedrag per maandVoor vaste locatieContactloos- en mobiel betalenBetaal per transactie of bundelAccepteert cadeaukaarten24/7 service en helpdesk
Pinbox mobiel

Rabo PinBox Mobiel

Ben je actief op de markt, rij je in de taxi of sta je op beurzen? Kies dan voor de Rabo PinBox Mobiel.

Geschikt voor o.a. de markt, horeca & taxiOverzichtelijk dashboardVast bedrag per maandContactloos en mobiel betalenBetaal per transactie of bundelAccepteert cadeaukaarten24/7 service en helpdesk

Productdetails Rabo PinBox

Wat zijn de kenmerken van Rabo PinBox?

Je betaalt voor de Rabo PinBox een vast maandbedrag. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het type pinautomaat dat je hebt gekozen en of je de PinBox gekocht of gehuurd hebt.Het maandelijkse bedrag is exclusief de transactiekosten voor pinnen. Standaard betaal je een tarief per pintransacties. Je kunt ook kiezen voor een pinbundel met pintransacties.Je kunt ook jouw buitenlandse klanten met hun pinpas laten betalen. De Rabo PinBox accepteert namelijk betalingen van Maestro, American Express, V PAY, MasterCard en VISA.Inclusief 24/7 Service en helpdesk.Je kunt Retourpinnen aanvragen per Rabo PinBox. Hier zijn kosten aan verbonden.PinBox Vast en Compact kunnen aangesloten worden op een Ethernet connectie en via WiFi.PinBox Mobiel kan aangesloten worden via mobiele data en via WiFi.

Van aanvragen naar gebruik

1. Aanvragen

Je vraagt Rabo PinBox aan in Rabo OmniKassa. Hiervoor selecteer je het verkooppunt waarvoor je de Rabo PinBox wilt aanvragen en kies je het type pinautomaat dat je wilt huren of kopen. Als je nog geen Rabo OmniKassa hebt, dan sluit je deze automatisch af bij jouw eerste aanvraag. Nadat je de Rabo OmniKassa overeenkomst hebt getekend, kun je in een aantal stappen je eigen Rabo OmniKassa zelf samenstellen. Nadat je je winkel en verkooppunt hebt ingevuld, geef je aan dat je pinbetalingen wilt kunnen ontvangen, en selecteer je de Rabo PinBox van jouw keuze. Je krijgt de Rabo PinBox binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

2. Installeren

Je installeert de pinautomaat eenvoudig zelf via en met behulp van een duidelijke korte handleiding. Na deze installatie is je Rabo PinBox direct klaar voor gebruik. Als je vragen hebt tijdens de installatie kun je contact opnemen met het Support Team Rabo OmniKassa.

3. Gebruik van jouw pinautomaat

Als je jouw klanten wilt laten pinnen, voer je het bedrag in op jouw pinautomaat. Als het ingevoerde bedrag akkoord is, toets je op de “akkoord” toets. Hierna kan jouw klant pinnen. De pinautomaten van Rabo PinBox zijn geschikt voor contactloos pinnen. Zodra de pintransactie succesvol is afgerond, geeft de pinautomaat dit aan en wordt automatisch een bon geprint.

4. Uitbetaling omzet

De volgende dag wordt jouw omzet bijgeschreven op je rekening. Dit zijn alle pintransacties die je tussen 0.00 uur en 23.59 uur hebt geaccepteerd, behalve als je dit anders in je dashboard hebt ingesteld. Ook in het weekend en op feestdagen. Je ontvangt de geslaagde pinbetalingen in jouw OmniKassa uitbetaling. Zonder inhouding van kosten. Deze uitbetaling kan op per contract-, winkel-, verkooppunt- of betaalpuntniveau. In het dashboard van jouw Rabo OmniKassa kun je dit zelf instellen. Je ziet de pintransacties terug in het dashboard van jouw Rabo OmniKassa.

Service

Voor vragen over de Rabo PinBox kun je contact opnemen met het Support Team Rabo OmniKassa op telefoonnummer 030-2131311. Je kunt het Support Team Rabo OmniKassa bereiken op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. Buiten deze openingstijden word je automatisch doorgeschakeld naar de leverancier van de pinautomaat. Mailen kan ook.

Stuur een e-mail
Heb je al een pinoplossing zonder Rabo OmniKassa

Ook dan kun je kiezen voor de nieuwe betaalmethoden en functionaliteiten van Rabo OmniKassa. Na je aanvraag voor een online betaalmethode of een extra pinproduct voegen wij je bestaande producten (Rabo PinBox, Rabo SmartPin en je eigen pinautomaten) automatisch toe aan Rabo OmniKassa. Zo heb je al jouw betaaloplossingen overzichtelijk bij elkaar in Rabo OmniKassa.

Lees meer over Rabo OmniKassaIk wil een extra Rabo PinBox aanvragen
Kosten

Rabo PinBox huren

Als je de Rabo PinBox huurt betaal je een vast maandbedrag. De huur is afhankelijk van het type pinautomaat.

Rabo Pinbox Compact*€ 26 per maand
Rabo Pinbox Vast*€ 35 per maand
Rabo Pinbox Mobiel*€ 39 per maand
Optioneel: Retourpinnen€ 3,70 per maand
Administratiekostengeen (als je binnen 3 maanden stopt zijn de administratiekosten € 129)

Huurbedragen zijn exclusief 21% BTW *

Rabo PinBox kopen

Je betaalt voor de Rabo Pinbox Koop een vast servicebedrag per maand. De kosten zijn afhankelijk van het type pinautomaat.

Rabo Pinbox CompactEenmalig € 280 aanschaf + € 49 Plug & Playkosten. Servicekosten p/m € 15 + € 3,70 eigen automaat kosten
Rabo Pinbox VastEenmalig € 425 aanschaf + € 49 Plug & Playkosten. Servicekosten p/m € 15 + € 3,70 eigen automaat kosten
Rabo Pinbox MobielEenmalig € 375 aanschaf + € 49 Plug & Playkosten. Servicekosten p/m € 22,50 + € 3,70 eigen automaat kosten

Transactiekosten pinnen

Aan pintransacties zijn kosten verbonden. Je betaalt standaard een tarief voor de pinbetalingen. Je ontvangt de geslaagde pinbetalingen als onderdeel van de OmniKassa uitbetaling. Je hebt de keuze uit een bijschrijving per contract, winkel, verkooppunt of betaalpunt.

Kosten per pintransactie (Maestro, V PAY)€ 0,059 per transactie
Kosten per pintransactie (MasterCard, VISA)1,7% per transactie
American ExpressOp aanvraag via American Express
Kosten bijschrijving€ 0,25 per omzet bijschrijving
Optioneel: kosten RetourpinnenOptioneel: €0,06 per transactie

Pinbundel

In plaats van kosten per pintransactie kun je ook kiezen voor een pinbundel. Hierbij koop je vooraf een bundel pintransacties. Bij een optimaal gebruik van jouw bundel profiteer je van een korting op de pinkosten en weet je vooraf wat je maandelijks betaalt.

Pinbundel 100Bundel van 100 pintransacties per maand€ 5,20 per maand
Pinbundel 250Bundel van 250 pintransacties per maand€ 12,25 per maand
Pinbundel 500Bundel van 500 pintransacties per maand€ 23,75 per maand
Pinbundel 1000Bundel van 1000 pintransacties per maand€ 46,50 per maand
Pinbundel 2000Bundel van 2000 pintransacties per maand€ 90,65 per maand
Pinbundel 5000Bundel van 5000 pintransacties per maand€ 220 per maand
Pinbundel 7500Bundel van 7500 pintransacties per maand€ 315 per maand
Pinbundel 10000Bundel van 10000 pintransacties per maand€ 405 per maand

Heb je in een maand meer dan de pintransacties in jouw bundel? Dan geldt voor elke extra pintransactie een tarief van € 0,059. De pintransacties die je niet gebruikt uit jouw pinbundel vervallen aan het einde van de maand.

Voorwaarden

Je hebt een zakelijke rekening bij de Rabobank voor de aanvraag van de Rabo OmniKassa.

Huur

Kies je voor Rabo PinBox huur, dan sluit je een jaarcontract af. Na het eerste contractjaar geldt een opzegtermijn van één maand.

In het 1e jaar heb je een proefperiode van 3 maanden. In deze proefperiode kun je het huurcontract van Rabo PinBox opzeggen tegen betaling van €129,00 administratiekosten.

De pinautomaat blijft eigendom van de Rabobank. Na het beëindigen van het huurcontract stuur je de pinautomaat terug naar Rabobank. Als de pinautomaat niet wordt geretourneerd wordt een vergoeding in rekening gebracht.

Koop

Kies je voor Rabo PinBox koop, dan is het servicecontract voor onbepaalde tijd en maandelijks opzegbaar.

De pinautomaat is jouw eigendom, echter is de Rabo PinBox alleen te gebruiken met Rabo OmniKassa.

De garantie op een Rabo PinBox koop is 3 jaar (batterij 1 jaar).

Wil je meer weten over Rabo PinBox?