Een op maat gemaakte webshop zichtbaar op smartphone

Actie-aanbod: professionele webshop of website

De coronacrisis leert dat een omnichannel aanbod voor retailers essentieel is. Maar veel ondernemingen hebben nog geen website of webshop die geschikt is voor mobiel. Anderen zijn toe aan een volgende stap. Samen met onze partners Pagewize en WebIQ creëren we de ideale website of webshop voor jou.

Professionele webshop of website Makkelijk beheer, altijd up-to-date, volledig responsive Inclusief domeinnaam, hosting, SSL-beveiliging, onderhoud en support Speciaal voor zakelijke Rabobankklanten een actie-aanbod op de website en de webshop

Snel online met onze partners WebIQ en Pagewize

In een wereld waar elke klantreis begint met een mobiele telefoon is het cruciaal dat ondernemers online en mobiel vind- en zichtbaar zijn. Toch biedt nog steeds niet elk bedrijf een professionele en mobielvriendelijke website aan waar klanten alle relevante informatie kunnen vinden. En als je al een website hebt, ben je wellicht als ondernemer toe aan de volgende stap en wil je een professionele webshop starten. Als Rabobank helpen we beide type ondernemers graag verder.

Daarom hebben we de krachten gebundeld en twee pakketten ontwikkeld:

  1. Een professionele webshop inclusief Rabo OnlineKassa met € 200 korting per maand.

  2. Een website in enkele minuten. 50% korting op het jaarabonnement. Bespaar € 72.

Ontdek onze pakketten en profiteer van actie-aanbiedingen

1.Professionele webshop met korting 
Wil je als ondernemer een professionele webshop starten of is je huidige webshop aan vervanging toe? Bij dit pakket betaal je 24 maanden lang slechts € 249 in plaats van € 449 per maand aan onze partner WebIQ. Daarnaast biedt Rabobank tot 1 juli 2021 een korting van € 10 per maand op Rabo OnlineKassa en betaal je voorlopig dus geen abonnementskosten. Dit exclusieve aanbod voor Rabobankrelaties is beperkt tot maximaal 10 klanten per maand. Wees er dus snel bij!


2. 
Eén jaar lang een website met korting 
Een goede website is de minimale eerste stap om jezelf aan de buitenwereld te presenteren. Pagewize biedt alles wat je nodig hebt om zelf een website te bouwen en te beheren. Ook zonder kennis van codering of ervaring. Jij vult je website met inhoud, Pagewize doet de rest. Je werkt met een overzichtelijk dashboard waarin je ook handige statistieken van je website ziet. Dit alles voor slechts € 6 (excl. btw) per maand. Er is ook een proefperiode van 2 weken en je kunt altijd zonder gedoe opzeggen. Maak nu gebruik van onze exclusieve korting voor Rabobank relaties en bespaar € 72 op een jaarcontract.

Bekijk de actie van Pagewize

Alles wat je nodig hebt voor je online sales

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op de marketing en sales. Daarom biedt onze partner WebIQ toepassingen die je helpen meer omzet te behalen. Ook geeft het je mogelijkheden om op te schalen als je bedrijf groeit. Zo is je website goed vindbaar op zoekmachines als Google en werkt deze zowel op desktop als tablet als smartphone.

Makkelijk in beheer

Je webshop is makkelijk in gebruik en altijd up-to-date. Je klanten betalen eenvoudig via Rabo OnlineKassa en het geld staat altijd de volgende dag op je rekening.

Altijd optimaal

Je webshop werkt op alle mogelijke schermen, is goed vindbaar voor zoekmachines als Google en is 100% betrouwbaar.

Professioneel

Facturen verstuur je geautomatiseerd, verzendopties en voorraadbeheer zijn gekoppeld. Inclusief domeinnaam, hosting, SSL-beveiliging, onderhoud en support.

WebIQ logo

WebIQ: specialist in professionele webshops

WebIQ is een full service webdevelopmentbedrijf dat is gespecialiseerd in responsive e-commerce en content management. Rabobank en WebIQ integreren de betaalpagina in je webshop, zodat je klanten makkelijk kunnen afrekenen op die manier die zij wensen. Zoals iDEAL, creditcard, AfterPay, Bancontact en PayPal.

Zelf regelen & Contact