Een op maat gemaakte webshop zichtbaar op smartphone

Start met een professionele webshop of website

De coronacrisis laat zien hoe belangrijk een omnichannel-aanbod is voor retailers. Maar veel ondernemingen hebben nog geen website of webshop die geschikt is voor mobiel. Anderen zijn juist toe aan een volgende stap. Samen met onze partners maken we de ideale website of webshop voor jou. Door onze samenwerking werken onze producten goed met elkaar samen.

Professionele webshop of website, mét Rabo OnlineKassa Makkelijk beheer, altijd up-to-date, volledig responsive Inclusief domeinnaam, hosting, SSL-beveiliging, onderhoud en support

Snel online met onze partners

In een wereld waar elke klantreis begint op de mobiele telefoon is het cruciaal dat je als ondernemer goed online en mobiel vind- en zichtbaar bent. Toch biedt nog steeds niet elk bedrijf een professionele en mobielvriendelijke website aan. En als je al een website hebt, ben je wellicht toe aan de volgende stap en wil je een professionele webshop starten. Als Rabobank helpen we beide type ondernemers graag verder. Dat doen we samen met onze partners, PageWize, WebIQ, CCVshop, Lightspeed, Myshop en Logivert.

Alles wat je nodig hebt voor je online sales

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op marketing en sales. Daarom bieden onze partners oplossingen die je helpen meer omzet te behalen. Ook geeft het je mogelijkheden om op te schalen als je bedrijf groeit. Zo is je website goed vindbaar op zoekmachines als Google en werkt deze zowel op desktop als tablet en smartphone.

Makkelijk in beheer

Je webshop is makkelijk in gebruik en up-to-date. Je klanten betalen eenvoudig via Rabo OnlineKassa en het geld staat altijd de volgende dag op je rekening.

Altijd optimaal

Je webshop werkt op alle mogelijke schermen, is goed vindbaar voor zoekmachines als Google en is 100% betrouwbaar.

Professioneel

Facturen verstuur je geautomatiseerd, verzendopties en voorraadbeheer zijn gekoppeld. Inclusief domeinnaam, hosting, SSL-beveiliging, onderhoud en support.

WebIQ logo

WebIQ: specialist in professionele webshops

WebIQ is een full service webdevelopmentbedrijf dat is gespecialiseerd in responsive e-commerce en content management. Rabobank en WebIQ integreren de betaalpagina in je webshop, zodat je klanten makkelijk kunnen afrekenen op die manier die zij wensen. Zoals iDEAL, creditcard, AfterPay, Bancontact en PayPal.

Zelf regelen & Contact