Rabo PinBox Huur

Met de Rabo PinBox huur je een pinautomaat van de Rabobank. Je hoeft niet zelf te investeren in een pinautomaat.

 • Geen investering in een pinautomaat.
 • Geschikt voor contactloos betalen.
 • Je pinbetalingen de volgende dag op je rekening.

Huur je pinautomaat

Met de Rabo PinBox huur je een pinautomaat van de Rabobank. Je hoeft niet zelf te investeren in een pinautomaat. En je hebt alles in één keer geregeld om pinbetalingen (Maestro en V PAY) te kunnen accepteren. In de Rabo OmniKassa 2.0 kies je zelf welk type pinautomaat je huurt. Daarnaast kun je jouw pintransacties als bundel vooraf inkopen. Door het vaste maandbedrag weet je precies wat je betaalt.

Heb je al Rabo OmniKassa 2.0? Vraag dit (extra) product dan gemakkelijk aan via het OmniKassa dashboard.

Kies jouw eigen pinautomaat

Via Rabo OmniKassa kun je kiezen uit drie verschillende pinautomaten. Kies het apparaat dat het beste past bij jouw bedrijf.

Rabo PinBox Compact
Rabo PinBox Compact
 • Voer handmatig de pinbetaling in en draai de pinautomaat naar je klant.
 • Voor een vaste locatie.
 • Jouw klant kan (contactloos) pinnen.
 • Vooral geschikt bij een beperkt aantal pintransacties.

Huur € 26,00 per mnd
(exclusief btw)

Rabo PinBox Vast
Rabo PinBox Vast
 • Deze pinautomaat bestaat uit een kassiersdeel en een klantdeel.
 • Voor een vaste locatie.
 • Jouw klant kan (contactloos) pinnen.
 • Geschikt bij grotere aantallen pintransacties.

Huur € 35,00 per mnd
(exclusief btw)

Rabo PinBox Mobiel
Rabo PinBox Mobiel
 • De huur is inclusief de kosten voor de datacommunicatie.
 • Jouw klant kan (contactloos) pinnen.
 • Geschikt op bijvoorbeeld de markt, in de taxi, op beurzen en in de horeca.

Huur € 39,00 per mnd
(exclusief btw)

Je pintransactie zichtbaar in jouw Rabo OmniKassa 2.0

Je Rabo PinBox huur je via jouw Rabo OmniKassa 2.0. Als je nog geen Rabo OmniKassa 2.0 hebt, dan ontvang je deze automatisch bij je aanvraag. Als je meerdere Rabo PinBoxen huurt, kun je zelf bepalen op welke wijze je de pintransacties bijgeschreven wilt hebben. Je ontvangt de pinbetalingen de volgende dag. Je Rabo OmniKassa 2.0 dashboard geeft je inzicht in jouw pinbetalingen en eventuele online betalingen. Ook kun je binnen Rabo OmniKassa 2.0 andere online- en pinproducten zoals de Rabo SmartPin aanschaffen. Je ontvangt Rabo OmniKassa 2.0 en het dashboard kosteloos bij je Rabo PinBox.

Lees meer over Rabo OmniKassa 2.0.

Je kunt Rabo PinBox Huur aanvragen in 3 stappen

Nadat je de 3 stappen hebt afgerond, heb je de PinBox Huur na 5 werkdagen in huis.

Stappenplan Rabo PinBox

Aanmelden voor kaartprogramma's

Vanaf eind januari 2019 is het mogelijk om je Rabo PinBox aan te melden voor de VVV-cadeaukaart en andere kaartprogramma’s. Je sluit hiervoor een aparte overeenkomst af bij de betreffende aanbieder. De uitbetaling van de transacties loopt via deze aanbieder en zal niet zichtbaar zijn in het OmniKassa Dashboard. Inmiddels zijn 150 cadeaukaart aanbieders aangesloten. De grootste zijn:

 • VVV
 • Podium cadeaukaart
 • Boekenbon
 • Fleurop
 • Restaurant cadeaukaart
 • Dinercadeau
 • Fashioncheque
 • KidsCadeau
 • Yourgift

 

Productdetails rabo pinbox huur

Wat zijn de kenmerken van Rabo PinBox Huur?
 • Je betaalt voor de Rabo PinBox een vast maandbedrag. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het type pinautomaat dat je hebt gekozen.
 • Het huurbedrag is exclusief de transactiekosten voor pinnen. Standaard betaal je een tarief per pintransactie. Je kunt ook kiezen voor een bundel met pintransacties; het Rabo PinTegoed.
 • Je kunt ook jouw buitenlandse klanten met hun pinpas laten betalen. De Rabo PinBox accepteert namelijk betalingen van Maestro en V PAY.
 • Inclusief 24/7 Service en helpdesk.
 • Je kunt Retourpinnen aanvragen per Rabo PinBox. Hier zijn kosten aan verbonden.
Van aanvragen naar gebruik
Van aanvragen naar gebruik

1. Aanvragen
Je vraagt Rabo PinBox aan in Rabo OmniKassa. Hiervoor selecteer je het verkooppunt waarvoor je de Rabo PinBox wilt aanvragen en kies je het type pinautomaat dat je wilt huren. Als je nog geen Rabo OmniKassa hebt, dan sluit je deze automatisch af bij jouw eerste aanvraag. Nadat je de Rabo OmniKassa overeenkomst hebt getekend, kun je in een aantal stappen je eigen Rabo OmniKassa zelf samenstellen. Nadat je je winkel en verkooppunt hebt ingevuld, geef je aan dat je pinbetalingen wilt kunnen ontvangen, en selecteer je de Rabo PinBox van jouw keuze. Je krijgt de Rabo PinBox binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

2. Installeren
Je installeert de pinautomaat eenvoudig zelf via en met behulp van een duidelijke korte handleiding. Na deze installatie is je Rabo PinBox direct klaar voor gebruik. Als je vragen hebt tijdens de installatie kun je contact opnemen met het Support Team Rabo OmniKassa.

3. Gebruik van jouw pinautomaat
Als je jouw klanten wilt laten pinnen, voer je het bedrag in op jouw pinautomaat. Als het ingevoerde bedrag akkoord is, toets je op de “akkoord” toets. Hierna kan jouw klant pinnen. De pinautomaten van Rabo PinBox zijn geschikt voor contactloos pinnen. Zodra de pintransactie succesvol is afgerond, geeft de pinautomaat dit aan en wordt automatisch een bon geprint.

4. Uitbetaling omzet
De volgende dag wordt jouw omzet bijgeschreven op je rekening. Dit zijn alle pintransacties die je tussen 0.00 uur en 23.59 uur hebt geaccepteerd. Ook in het weekend en op feestdagen. Je ontvangt de geslaagde pinbetalingen in jouw OmniKassa uitbetaling. Zonder inhouding van kosten. Deze uitbetaling kan op contractniveau, per winkel of per verkooppunt. In het dashboard van jouw Rabo OmniKassa kun je dit zelf instellen. Je ziet de pintransacties terug in het dashboard van jouw Rabo OmniKassa.

Service
Voor vragen over de Rabo PinBox kun je contact opnemen met het Support Team Rabo OmniKassa op telefoonnummer 030-2131311. Je kunt het Support Team Rabo OmniKassa bereiken op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Buiten deze openingstijden word je automatisch doorgeschakeld naar de leverancier van de pinautomaat. Mailen kan ook.

Stuur een e-mail

Wat zijn de kosten van Rabo PinBox Huur?

Je betaalt voor de Rabo PinBox een vast maandbedrag. De huur is afhankelijk van het type pinautomaat.

 

Rabo Pinbox Compact*€ 26,00 per maand
Rabo Pinbox Vast*€ 35,00 per maand
Rabo Pinbox Mobiel*€ 39,00 per maand
Optioneel: Retourpinnen€ 3,60 per maand
Administratiekostengeen (als je binnen 3 maanden stopt zijn de administratiekosten € 129)

Huurbedragen zijn exclusief 21% BTW *

 


*Indien de Rabo PinBox na afloop van de huurtermijn niet wordt geretourneerd, zal een vergoeding van de geleden schade in rekening worden gebracht.


Dit product valt onder het Rabo Startersvoordeel. Met het Rabo Startersvoordeel kosteloos uitproberen zolang jouw Startersvoordeel loopt.

Het Rabo Startersvoordeel

Transactiekosten pinnen

Aan pintransacties zijn kosten verbonden. Je betaalt standaard een tarief voor de pinbetalingen. Je ontvangt de geslaagde pinbetalingen als onderdeel van de OmniKassa uitbetaling. Je hebt de keuze uit een bijschrijving per contract, winkel of verkooppunt.

 

Kosten per pintransactie€ 0,055 per transactie
Kosten bijschrijving€ 0,25 per omzet bijschrijving
Optioneel: kosten RetourpinnenOptioneel: €0,06 per transactie

Rabo PinTegoed

In plaats van kosten per pintransactie kun je ook kiezen voor Rabo PinTegoed. Hierbij koop je vooraf een bundel pintransacties. Bij een optimaal gebruik van jouw bundel profiteer je van een korting op de pinkosten en weet je vooraf wat je maandelijks betaalt.

 

Rabo PinTegoed 100Bundel van 100 pintransacties per maand€ 4,50 per maand
Rabo PinTegoed 250Bundel van 250 pintransacties per maand€ 10,75 per maand
Rabo PinTegoed 500Bundel van 500 pintransacties per maand€ 20,95 per maand
Rabo PinTegoed 1000Bundel van 1000 pintransacties per maand€ 40,95 per maand
Rabo PinTegoed 2000Bundel van 2000 pintransacties per maand€ 79,50 per maand
Rabo PinTegoed 5000Bundel van 5000 pintransacties per maand€ 195,00 per maand

Bekijk welke pinbundel bij jou past

Heb je in een maand meer dan de pintransacties in jouw bundel? Dan geldt voor elke extra pintransactie een tarief van € 0,055. De pintransacties die je niet gebruikt uit jouw Rabo PinTegoed, vervallen aan het einde van de maand.

Heb je al een pinoplossing van vóór september 2017?

Ook dan kun je kiezen voor de nieuwe betaalmethoden en functionaliteiten van Rabo OmniKassa 2.0. Na je aanvraag voor een online betaalmethode of een extra pinproduct voegen wij jouw bestaande producten (Rabo PinBox, Rabo SmartPin, je eigen pinautomaten en/of je oude Rabo OmniKassa) automatisch toe aan Rabo OmniKassa 2.0. Zo heb je al jouw betaaloplossingen overzichtelijk bij elkaar in Rabo OmniKassa 2.0.

Lees meer over Rabo OmniKassa 2.0 Ik wil een extra Rabo PinBox aanvragen

Heb je vragen over je Rabo PinBox van vóór september 2017?

Rabo OmniKassa houdt op te bestaan en wordt vervangen door onze vernieuwde Rabo OmniKassa 2.0, het dashboard voor al jouw betaaloplossingen. Als je alleen gebruikmaakt van Rabo PinBox Huur, kun je hier gewoon gebruik van blijven maken. Rabo OmniKassa 2.0 heeft geen invloed op je huidige gebruik. Als je naast je Rabo PinBox ook Rabo OmniKassa 1.0 gebruikt, moet je voor half 2019 overstappen naar Rabo OmniKassa 2.0 om online betalingen te kunnen blijven ontvangen. Je Rabo PinBox nemen wij automatisch voor je mee in de overstap, zodat je alles in één overzichtelijk dashboard hebt.

Meer over Rabo Omnikassa 2.0 en overstappen

Voorwaarden
 • Je hebt een zakelijke rekening bij de Rabobank voor de aanvraag van de Rabo OmniKassa.
 • Kies je voor de Rabo PinBox, dan sluit je een jaarcontract af. Na het eerste contractjaar geldt een opzegtermijn van één maand.
 • In het 1e jaar heb je een proefperiode van 3 maanden. In deze proefperiode kun je het huurcontract van Rabo PinBox opzeggen tegen betaling van € 129,00 administratiekosten.
 • De pinautomaat blijft eigendom van de Rabobank. Na het beëindigen van het huurcontract stuur je de pinautomaat terug naar Rabobank. Als de pinautomaat niet wordt geretourneerd wordt een vergoeding in rekening gebracht.

Zelf regelen & Contact