Twee personen in oranje gekleed middenin een veld van oranje tulpen

Tap to Pay: tover op Koningsdag je telefoon om tot pinapparaat

Laten betalen tijdens Koningsdag is altijd een uitdaging. Steeds minder mensen hebben contant geld bij zich. Ook kleine bedragen betalen ze het liefst digitaal. Hoe ga je daarmee om, als ondernemer op bijvoorbeeld een rommelmarkt of achter de bar? De oplossing: Tap to Pay, waarbij je jouw smartphone ook gebruikt als pinapparaat. Lees hier hoe het werkt en profiteer van een koninklijke korting!

Prinsheerlijk pinnen

Jouw klant is altijd koning – dus ook op Koningsdag. En die klant wil graag snel en eenvoudig afrekenen, het liefst digitaal. Dus geen ellenlange wachtrijen aan de kassa of voor de flappentap. Maar gewoon prinsheerlijk pinnen, of het nou is voor een biertje op het terras of voor vintage kleding op de vrijmarkt. Lukt dat niet bij jou, dan lopen zij naar de concurrent en loop jij omzet mis.

Vorstelijke oplossing

Maar klanten laten betalen terwijl je bijvoorbeeld op een festival of vrijmarkt staat, is best een uitdaging. Want hoe pak je dat aan, zonder stroom en wifi-verbinding voor bijvoorbeeld een pinapparaat?

Deze Koningsdag kun je voor het eerst gebruik maken van Tap to Pay via Rabobank. Daarmee kun je klanten laten betalen door hun betaalpas, creditcard, mobiel of smartwatch tegen jouw smartphone te houden. Daarvoor heb je geen andere terminals of pinapparaten meer nodig. Een vorstelijke oplossing dus!

Kroon op jouw phone

Tap to Pay is te gebruiken op zowel Android- als iPhone-toestellen. Veel klanten die eerder Rabo SmartPin gebruikten zijn al overgestapt op Tap to Pay. Want met Tap to Pay heb je geen aparte kaartlezer en wifi-verbinding meer nodig.

Rabobank

Probeer Tap to Pay nu met extra voordeel

Wil jij ook geen gedoe meer met losse betaalterminals? Maak van jouw smartphone dan nu een pinapparaat met Tap to Pay. Bovendien profiteer je nu van extra voordeel. Als je nu Tap to Pay activeert betaal je tot 1 oktober 2024 geen abonnementskosten, je betaalt enkel voor de transacties.

phone

Hulp nodig?