Check je bestandsformaten

Het is belangrijk dat je import- en exportbestanden voldoen aan Rabobank specificaties. Zo voorkom je dat betaal- en incasso-opdrachten niet verwerkt worden. In ons testportaal kun je jouw bestanden testen.

Het testen van bestanden is handig:

Bij het ontwikkelen van software om bestandsformaten in te lezen of te genereren; Wanneer je betaalbestanden en/of incassobestanden aanlevert of wilt gaan aanleveren; Bij het inlezen van bestandsformaten voor jouw eigen administratie.

Zo maak je een Testportaal aan:

Maak eerst een useraccount aan op MyStandards. Vraag daarna bij de Rabobank je eigen testportaal aan. Je krijgt een e-mail met de link naar jouw testportaal.

Belangrijk om te weten over bestanden testen en het testportaal