Zakelijk profiel toevoegen in de Rabo Bankieren App

Regel jouw bankzaken waar en wanneer het jou uitkomt. In de Rabo Bankieren App kun je gemakkelijk meerdere profielen toevoegen op één toestel, zo heb je overal inzicht in jouw financiën.

Zakelijke rekeningen toevoegen in Bankieren App

Lees hieronder hoe je meerdere rekeningen toevoegt, wisselt tussen profielen en meerdere gebruikers toegang kunt geven in de Rabo Bankieren App.

Meerdere rekeningen toevoegen

Gebruik je de Rabo Bankieren App al voor jouw privé rekening(en)? Dan kun je eenvoudig jouw zakelijke rekening toevoegen. Of andersom. Deze optie vind je in het inlogscherm van de app. Kies 'Profiel toevoegen' en volg de stappen. Voor het toevoegen van een nieuw profiel gebruik je een andere bankpas, pincode en toegangscode.

Rabo Bankieren App

Wissel eenvoudig tussen profielen

Je kunt maar met één profiel tegelijk ingelogd zijn. Je ziet de gegevens van al jouw rekeningen niet onder elkaar. Wil je dus bankieren met een andere rekening, dan wissel je eenvoudig tussen de verschillende profielen.

Meerdere gebruikers

Heb je Rabo Internetbankieren Professional? En hebben jouw medewerkers ook toegang tot Rabo Internetbankieren? Dan gelden voor jouw medewerkers in de Rabo Bankieren App dezelfde autorisaties als binnen Rabo Internetbankieren Professional.

Vingerafdruk

Inloggen en ondertekenen met jouw vingerafdruk is helaas niet mogelijk wanneer meerdere personen de Rabo Bankieren App gebruiken. Je logt dan gewoon in met jouw 5-cijferige persoonlijke toegangscode.

Zelf regelen & Contact