Startup business partners walking through office corridor using digital tablet and discussing work. Businesswoman looking at digital tablet and talking colleague at work.

Flexibele zakelijke betaalrekening voor een Agile ondernemer

Op een efficiënte manier bedrijfsdoelen behalen, Agile coach Stijn (40) houdt ervan. Sinds september 2021 heeft hij er zelfs als zzp’er een eigen nog opstartend bedrijf in, naast zijn werk in de techsector. Als kersverse ondernemer wil hij zijn kosten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Daarom kiest hij bewust voor de Rabo ZZP Rekening. Deze rekening is flexibel en laag in de kosten.

Business people sitting inside conference room having a video call. Business team having an online meeting during pandemic.

“Advies met impact. Dat is mijn werk.”

Agile is een manier van werken die gericht is op flexibiliteit. ‘Een onderdeel van deze methode is dat je multidisciplinaire teams maakt met mensen vanuit de gehele organisatie’, licht Stijn toe. ‘En doordat ze veelzijdig zijn, zijn ze flexibel. Binnen agile organisaties moeten de voorwaarden natuurlijk wel zo zijn dat de teams goed kunnen samenwerken. Ik kijk naar de randvoorwaarden die deze groepen van teams nodig hebben om zo efficiënt en effectief mogelijk samen bij te dragen aan de bedrijfsstrategie.’

‘Samen met het senior management denk ik na over hoe je de strategie van de van de teams vertaalt naar een roadmap om de bedrijfsdoelen te halen’, vervolgt hij. ‘Het bedrijf heeft nog geen praktische ervaring op dit gebied en ik haal er heel veel energie uit om hen hierbij te helpen. Samen maken we de Agile-theorie concreet en praktisch werkend.’

“Flexibel net als de Rabo ZZP Rekening”

Stijn startte in september 2021 en is dus nog niet zo lang onderweg. Maar inmiddels heeft hij wel een mooie klant in zijn portefeuille. ‘Een grote speler in de infrabranche, die kreeg ik via een contact in mijn netwerk’, zegt hij. ‘Per week besteed ik zo’n twee uur aan deze klant. Maar mijn hoofdcommitment gaat naar mijn vaste baan, waar ik overigens ook Agile coach ben.’

De combinatie van een vaste aanstelling en werk als zzp’er bevalt goed, benoemt Stijn. ‘Ik begon met freelancen, omdat ik mijn kennis wilde beproeven in andere bedrijfsculturen. Daar geeft mijn werkgever mij de gelegenheid voor. Zeker nu ik nog niet precies weet waar ik heen wil met mijn bedrijf, is dit ideaal. Ik heb de ruimte om op onderzoek uit te gaan en een weloverwogen stip aan de horizon te zetten.’

“Voorlopig blijf ik freelancen náást mijn baan in loondienst. Juist daarom koos ik voor de Rabo ZZP Rekening. Ik zit nergens aan vast en betaal zeker niet te veel. Ik heb nu écht een zakelijke betaalrekening die bij mijn persoonlijke situatie past”

“Ideaal als je, net als ik, naast je zzp-avontuur nog in loondienst werkt”

Voorlopig freelancet Stijn náást zijn baan in loondienst. Juist daarom koos hij bewust voor de Rabo ZZP Rekening. ‘Waar andere zakelijke rekeningen per maand geld kosten, betaal je bij Rabobank alleen een klein bedrag voor elke transactie. De zakelijke rekening, betaalpas en het gebruik van internetbankieren en de app is dus gratis. Heel handig voor als je net als ik maar een klant hebt, en je transacties per maand dus op een hand te tellen zijn. Qua kosten werkt de rekening dus flexibel en efficiënt, en daar word ik als Agile-fan natuurlijk extra vrolijk van.

Als zzp’er wil je nergens aan vast zitten

Daarom hebben we speciaal voor jou de Rabo ZZP Rekening. Je hebt geen vaste kosten, je betaalt alleen € 0,39 per transactie. Dat betekent dat je zakelijke betaalrekening, betaalpas en toegang tot online bankieren gratis zijn. Plus: deze betaalrekening is maandelijks opzegbaar, je zit nergens aan vast.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer