Business Instant Payout

Integreer met Rabobank en automatiseer je betalingsverkeer. Hiermee verzorg je op het moment dat jij het wilt betalingen naar jouw klanten, partners of medewerkers via de API Business Instant Payout

Business Instant Payout: automatiseer je betalingsverkeer

Met Business Instant Payout kan jouw bedrijf geheel geautomatiseerd betalingsverkeer uitvoeren. Dat kan via een directe verbinding tussen jouw applicatie en Rabobank. Handmatige acties buiten het eigen systeem, (bijvoorbeeld het signeren van de betaling) worden hiermee gereduceerd. Dit draagt bij aan het verbeteren van cashmanagement-activiteiten en vermindert kosten en risico’s.

Business Instant Payout is perfect voor ondernemingen of betaalplatformen die 24/7 geld willen kunnen overboeken naar de rekening van hun klanten en medewerkers. Denk aan zorgverzekeraars, Payment Service Providers of bedrijven die werken met een borg voor bijvoorbeeld het verhuren van gereedschap, een vakantiewoning of auto.

Hoe werkt het?

Met de API Business Instant Payout kan jouw applicatie op elk moment gesigneerde losse betaalorders naar Rabobank sturen. Deze eurobetalingen worden direct verwerkt, zonder een gebruikersinterface als Rabo Business Banking.

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Muntje stuitert

Beter cashmanagement

Verbeter cashmanagement-activiteiten tegen lagere kosten en risico’s

Illustratie van een opstijgende raket

Hogere klanttevredenheid

Hogere klanttevredenheid door instant betaaloplossing

Illustratie van draaiende tandwielen en muntjes

Grote hoeveelheden losse betaalorders

Grote hoeveelheden losse betaalorders insturen en betaalstatus op halen mogelijk

phone

Hulp nodig?