Woman with tablet standing with seated people conversing in a circle behind her

Bied meerwaarde aan je bedrijf met onze API's

Je zoekt altijd nieuwe manieren om je bedrijf te ontwikkelen, innoveren en laten groeien. Door jouw bedrijfsvoering te koppelen met onze financiële producten en diensten ben jij je klanten nog beter van dienst. Kijk hoe onze Banking as a Service-oplossingen meerwaarde bieden aan je bedrijf.

Woman with laptop conversing with woman with tablet at an office

Wat is Banking as a Service?

Rabobank biedt producten en diensten steeds meer aan op plekken waar klanten ze op dát moment nodig hebben. Dat noemen we ‘banking as a Service’. Hiervoor stellen we steeds meer diensten via API’s beschikbaar op ons Developer Portal. Verbind je bedrijf met de bank en open de deuren voor nieuwe vormen van financiele dienstverlening.

Woman looking at large tablet in office

Groeien en innoveren via ons Developer Portal

Voor deze ontwikkeling hebben we jou nodig. Bezoek onze Developer Portal om meer inzichten te krijgen, samen te werken en ideeën te delen. Zo ontstaan mooie nieuwe mogelijkheden voor je eigen klanten én die van ons. Groei en innoveer door applicaties te bouwen en te testen.

Naar het Developer PortalMeer informatie over onze API’s? Wij nemen contact met je op.

Hoe onze API’s van meerwaarde zijn voor jou

We hebben diverse API’s beschikbaar op ons Developer Portal. Ze zijn onder te verdelen in 4 domeinen: on – en offline payments, Identity Services en Financial Services. Hieronder vind je een toelichting op een aantal van deze API’s:

Maak verbinding met Rabobank en onze oplossingen

Als partner van Rabobank kun je onze financiële producten en diensten inzetten op je eigen kanalen. We werken dan samen aan de ontwikkeling van een compleet platform. Hierop kunnen jouw eindklanten bankieren zoals zij dat zelf willen. Dat noemen we ‘Banking-as-a-Service’. Neem contact met ons op om partner te worden en om samen nieuwe kansen te verkennen.

Lees hier meer over