Business account insight

Ontvang rekeninginformatie, zoals transactiegegevens, van je klanten met een zakelijke rekening van Rabobank. Via een volledig geautomatiseerd proces (met behulp van API's) dat je ondersteunt bij het beheren van de financiële administratie van je klanten. Zo werken we samen om onze klant beter van dienst te zijn. Dat is coöperatief bankieren. De belangrijkste kenmerken zijn:

Inzicht in zakelijke betaal- en spaarrekeningen
Haal meerdere keren per dag gegevens op
Klant geeft éénmalig toestemming

Business direct debit

Klanten van Rabobank leveren SEPA incasso-opdrachten vanuit jouw applicatie aan Rabobank. De Business Direct Debet API kan via je webservice worden gebruikt om jouw klantreis te optimaliseren. Voor het versturen van SEPA incasso-opdrachten heb je eerst een verzoek van de rekeninghouder nodig. De belangrijkste kenmerken zijn:

Aanleveren batches met incasso-opdrachten vanuit boekhoudpakket
Klant geeft éénmalig toestemming
Online ondertekening van betalingen via Rabobank-kanalen

Business bulk payment initiation

Klanten met een zakelijke rekening leveren batch betaalopdrachten aan Rabobank via de Business Bulk Payment Initiation API. Via je webservice wordt de klantreis verder geoptimaliseerd. De belangrijkste kenmerken zijn:

Aanleveren batch betaalopdrachten vanuit boekhoudpakket
Klant geeft éénmalig toestemming
Online ondertekening van betalingen via Rabobank-kanalen
Ondernemer doet de boekhouding

InformerOnline en Rabo BoekhoudKoppeling

InformerOnline biedt ondernemers tools om zelf de boekhouding te doen. Een koppeling met de Rabo BoekhoudKoppeling API verhoogt het gemak voor ondernemers nog verder.

Lees wat mede-eigenaar Peter Potters vertelt over de voordelen