Maandag 4 december, Groningen: Startup Now

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Speciale gasten Niek de Jong van Sustainder en Benjamin Derksen van Frank vertellen over hun start. Een mooie kans om hun verhaal te horen én geïnspireerd met je eigen bedrijf aan de slag te gaan.

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Maandag 4 december, The Big Building Groningen

Ontvangst: 15.30 uur
Programma: 16.00 tot 17.45 uur
Netwerkborrel: 17.45 tot 19.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Niek de Jong

Sustainder maakt op afstand bestuurbare led-armaturen voor straatverlichting. Goed voor de sociale veiligheid én energiebesparend. En de armaturen doen meer, ze meten ook luchtkwaliteit, geluid, temperatuur en verkeersintensiteit. Niek de Jong startte Sustainder in 2016, inmiddels hebben ze een vestiging in Berlijn en willen ze ook andere exportlanden veroveren.

www.sustainder.com

Benjamin Derksen

Ongeveer 8 jaar terug startte "Frank" met een invalidetoilet als magazijn. Nu heeft hij een enorme loods in Groningen-stad en wil hij uitbreiden. Miljoenen klanten shoppen in meer dan 440 webwinkels met 350.000+ producten. Frank doet meer dan 'dozen schuiven', hij biedt keuzehulp, informatie, advies en zelfs een product-configurator zodat de klant altijd vindt wat hij zoekt.

www.frank.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

The Big Building

The Big Building
Achterweg 1
9725 BM Groningen

www.thebigbuilding.com

Contact

Rabobank