5 voordelen van een zakelijke rekening

Je eigen bedrijf gestart? Of ben je het van plan? Gaaf! Dan wil je niets liever dan sterk starten. En dat begint bijvoorbeeld bij je administratie. Om je geldzaken vanaf dag 1 goed te regelen, open je een zakelijke rekening. Dan houd je privé van zakelijk gescheiden en krijg je overzicht.

Waarom een zakelijke rekening een goed idee is

Illustratie

Je krijgt meer en beter overzicht

Met een zakelijke rekening houd je privé van zakelijk gescheiden. Zo zie je in 1 oogopslag hoe je bedrijf er financieel voor staat.

Illustratie van een portret van een vrouw in een hartvorm

Je maakt een professionele indruk

Met een rekening op je bedrijfsnaam toon je ambitie. En door de IBAN-Naam Check weten je klanten meteen of ze goed zitten.

Illustratie van een papieren vliegtuigje met in het kielzog vliegende geld muntjes

Je stuurt betaalverzoeken vanuit je bedrijfsnaam

Maak het je klanten én jezelf makkelijk met Rabo Betaalverzoek. Dan ontvang je sneller je geld op de juiste betaalrekening.

Illustratie

Je boekhouding wordt makkelijker

Met een zakelijke rekening kun je makkelijk je bij- en afschriften downloaden. En met een boekhoudkoppeling bespaar je een hoop tijd.

Illustratie

Je kosten zijn aftrekbaar

Wist je dat de kosten voor een zakelijke rekening aftrekbaar zijn? Plus: je kunt de btw over zakelijke tankkosten terugvragen. Ideaal!

Illustratie

Extra voordeel voor startende ondernemers

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij Rabo Startersvoordeel. Ben je korter dan 1 jaar ingeschreven bij de KvK, dan zijn je zakelijke betaalrekening en al je Eurobetalingen de eerste 6 maanden gratis. Zo heb je vanaf dag 1 je financiële basis op orde.