Bedrijventerrein langs de snelweg tijdens zonsondergang

Help jouw klanten groeien via Rabobank Embedded Lending

Door Rabobank Embedded Lending toe te voegen aan jouw platform zorg jij ervoor dat jouw gebruikers met één druk op de knop snel en eenvoudig financieringen kunnen aanvragen.

Waarde toevoegen voor jouw klanten

Zo voeg je waarde toe voor jouw klanten en help je hen investeren in een verdere groei van hun bedrijf. Er zijn verschillende financieringsoplossingen beschikbaar die passen bij de behoefte van jouw klant. Hier lees je meer over deze innovatieve dienstverlening van Rabobank en wat de voordelen zijn voor jou en jouw eindgebruikers.

Wat is embedded lending?

Rabobank Embedded Lending is de verzamelnaam voor alle producten en diensten op het gebied van financieren die ondernemers kunnen afsluiten via de platforms waarop zij actief zijn. Daarvoor hoeft de mkb’er dus niet naar een bankomgeving (kantoor of online), maar kan deze een financiering afsluiten vanaf bijvoorbeeld jouw webomgeving. Dankzij beschikbare transactiedata profiteert de mkb’er bovendien van een snel en laagdrempelig aanvraagproces.

Samen de mkb-markt bedienen en jouw klanten laten groeien

Upgrade jouw platform met Rabobank Embedded Lending

Door deze krachtenbundeling kun je een nóg completer aanbod voor jouw eindgebruikers creëren. Met Rabobank Embedded Lending zorg jij ervoor dat jouw gebruikers met één druk op de knop snel en eenvoudig financieringen aanvragen. En dat allemaal via jouw platform!

Wij zorgen ervoor dat je onze embedded lending-producten snel en eenvoudig in jouw platform integreert dankzij onze heldere documentatie en moderne code. Zo zorg jij voor een nog beter platform voor jouw eindgebruiker. Door embedded lending aan te bieden zorg je ervoor dat de bedrijfsprocessen van jouw klant soepeler verlopen. En dus dat deze verder duurzaam kan groeien

$12 mld.

wereldwijde marktwaarde in 2020

$20 mld.

geschatte wereldwijde marktwaarde in 2026

71%

vindt embedded lending aantrekkelijk

63%

vindt meerwaarde in embedded lending aanbieden

22%

groeit de markt voor Buy Now Pay Later tot 2028

CEO bol.com Margaret Versteden

Ervaring van Bol.com

‘De transactiedata van bol.com partners kan onze partners nu helpen bij het verkrijgen van een Zakelijke Lening. Deze opzet is uniek is in de Nederlandse markt en die helpt partners om seizoenspieken makkelijker op te vangen.’ - Margaret Versteden CEO bol.com

Ook Embedded Lending aanbieden?

De voordelen voor jou als partner

Illustratie van een bloempot met en plantje op een document

Help je klanten groeien

Je voegt extra waarde toe en helpt je klanten te investeren in groei. Onderzoek toont aan dat ondernemingen op Bol.com met een financiering tot 2,2x harder groeien dan ondernemingen zonder een financiering.

illustratie puzzel

Verrijk je service-aanbod

Je kunt diverse financieringsoplossingen bieden die passen bij de behoefte van je klant.

Rabobank

Versoepel het gebruiksgemak

Een snel proces en aantrekkelijke tarieven besparen je klanten tijd en geld

De voordelen voor jouw klanten

    Financiering aanvragen op de plek waar ze zakendoen; Aantrekkelijke tarieven; Snel een duidelijk aanbod; Een betrouwbare bank.

Snelheid, gemak en betrouwbaarheid zijn voor ondernemers de belangrijkste redenen om te kiezen voor embedded lending, blijkt uit Onderzoek van Rabobank onder het mkb.

Rabobank

Ervaring Bizcuit

‘Met Rabobank Factuur Financiering kan elke ondernemer in Nederland in de Bizcuit-app eenvoudig met één druk op de knop een financiering aanvragen. Of het bedrijf nu bankiert bij ABN AMRO, ING of Rabobank en met welk boekhoudpakket er ook gewerkt wordt. Hiermee bouwen Rabobank en Bizcuit voort op eerdere succesvolle samenwerkingen, en laten met deze nieuwe partnership weer zien dat door gezamenlijk innoveren ondernemers zich kunnen richten op groei. De samenwerking laat zien dat Rabobank wereldwijd voorop loopt op het vlak van open innovatie. Bizcuit laat de kracht zien van het combineren van PSD2-betaaldiensten, koppelingen met boekhoudpakketten en realtime documentverwerking waarmee nieuwe diensten eenvoudig te gebruiken zijn voor zakelijke klanten.’

Deze partners zijn al aangesloten

Benieuwd hoe Rabobank Embedded Lending op jouw platform waarde toevoegt?

Onze partnership managers vertellen je er graag meer over!