Embedded Lending event

Een dag vol inspiratie en praktische kennis waarmee je jouw platform kunt versterken. Neem op 18 april samen met je collega's een duik in de wereld van Embedded Lending.

    Keynote: Het effect van de consumermindset in business Interactieve break-outsessies De nieuwste Embedded Lending innovaties Netwerkborrel: Ontmoet 100+ andere partners

Wat kun je verwachten?

We nemen je op 18 april graag mee in de wereld van Embedded Lending. Samen ontdekken we de trends en ontwikkelingen die je niet wilt missen als platformeigenaar. Ontdek hoe je jouw platform kunt transformeren met onze interessante keynotes en diepgaande marktinzichten. Bovendien krijg je de kans om je eigen ideeën en visies te delen en verder te ontwikkelen in onze interactieve break-outsessies.


    Trends & jouw platform: ontdek hoe je jouw platform kunt innoveren. Ontdek de verschillende Embedded Lending producten van Rabobank. Kijkje onder de motorkap: Zie hoe wij bepalen wie we financieren. Ontmoet de Open Banking experts van Rabobank. Een aansluitende borrel.
Villa Jongerius

Praktische informatie

Datum: 18 april 2024

Tijd: 12:30 tot 17:00

Locatie: Villa Jongerius, doctor M.A. Tellegenlaan 3527 KX, Utrecht


Een sneak-peak van het programma

    2 aansprekende keynotes vol trends en ontwikkelingen. 4 interactieve break-outs: spreek partners over hun learnings en aanpak. 100+ collega's van andere platformen. 1 innovatiemarkt met alle embedded mogelijkheden. 1 gezellige en informatieve borrel.

Embedded Lending: bereid jouw platform voor op de toekomst

Ben je klaar om niet alleen aan de verwachtingen van ondernemers te voldoen, maar ze zelfs te overtreffen met jouw platform? Naar verwachting zal 40% van alle financieringen tegen 2025 via niet-bancaire kanalen lopen, wat groeikansen biedt voor platforms. Met Embedded Lending bied je jouw klanten financieringen op de plek waar zij hun zaken doen, zonder dat ze jouw platform hoeven te verlaten.

Ben jij er 18 april ook bij?

Mis deze kans niet en ontdek hoe je jouw platform kunt klaarstomen voor de toekomst.