Embedded Lending event

Een dag vol inspiratie en praktische kennis waarmee je jouw platform kunt versterken. Neem op 18 april samen met je collega's een duik in de wereld van Embedded Lending.

    Keynote: AI trends en ontwikkelingen (Hoe zien de komende 12- 24 maanden eruit?)Interactieve break-outsessies De nieuwste Embedded Lending innovaties Netwerkborrel: Ontmoet 100+ andere partners

Wat kun je verwachten?

We nemen je op 18 april graag mee in de wereld van Embedded Lending. Samen ontdekken we de trends en ontwikkelingen die je niet wilt missen als platformeigenaar. Ontdek hoe je jouw platform kunt transformeren met onze interessante keynotes en diepgaande marktinzichten. Bovendien krijg je de kans om je eigen ideeën en visies te delen en verder te ontwikkelen in onze interactieve break-outsessies.


    Trends & jouw platform: ontdek hoe je jouw platform kunt innoveren. Ontdek de verschillende Embedded Lending producten van Rabobank. Kijkje onder de motorkap: Zie hoe wij bepalen wie we financieren. Ontmoet de Open Banking experts van Rabobank. Een aansluitende borrel.
Keynote: Remy Gieling

De keynote speaker van dit jaar: AI en tech-expert Remy Gieling

Remy Gieling, AI en tech-expert, zal de keynote speaker zijn op het Embedded Lending Event. Hij gaat vertellen hoe geavanceerde AI-modellen de integratie met platformen verbeteren om deze slimmer en persoonlijker te maken. Na afloop van de keynote ben je op de hoogte van alle AI trends en ontwikkelingen en weet je waar we de komende 12- 24 maanden naartoe bewegen. Met ruim 8 jaar ervaring en meer dan 250 lezingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en digitale innovatie, is Remy een autoriteit op dit gebied. We kijken uit naar zijn inspirerende bijdrage aan het evenement!

Villa Jongerius

Praktische informatie

Datum: 18 april 2024

Tijd: 12:30 tot 18:00

Locatie: Villa Jongerius, doctor M.A. Tellegenlaan 3527 KX, Utrecht


Een sneak-peak van het programma

    2 aansprekende keynotes vol trends en ontwikkelingen. 4 interactieve break-outs: spreek partners over hun learnings en aanpak. 100+ collega's van andere platformen. 1 innovatiemarkt met alle embedded mogelijkheden. 1 gezellige en informatieve borrel.

TED Talk: 'De waarde van Embedded Lending'

Het afgelopen jaar deelde Danielle Kuiper, Marketing Manager bij Rabobank, alles over Embedded Lending op de Nederlandse markt. In haar TED Talk deelde ze inzichten over de waarde van Embedded Lending voor ondernemers. Ontdek in de video hoe Embedded Lending de zakelijke wereld transformeert!

Embedded Lending: bereid jouw platform voor op de toekomst

Ben je klaar om niet alleen aan de verwachtingen van ondernemers te voldoen, maar ze zelfs te overtreffen met jouw platform? Naar verwachting verschuift 25% van de mkb-leningen naar niet-bancaire kanalen, wat groeikansen biedt voor platforms. Met Embedded Lending bied je jouw klanten financieringen op de plek waar zij hun zaken doen, zonder dat ze jouw platform hoeven te verlaten.

Ben jij er 18 april ook bij?

Mis deze kans niet en ontdek hoe je jouw platform kunt klaarstomen voor de toekomst.