Payt en Rabobank bieden ondernemers nog meer gemak met Factuur Financiering

24 juli 2023 14:42

Het leveren van de best mogelijke financiële software voor klanten en hun debiteuren, dat is het doel van Payt. Met Factuur Financiering van Rabobank biedt Payt ondernemers nóg meer eenvoud. Ondernemers hoeven nu namelijk niet meer te wachten tot hun klant betaalt, maar kunnen binnen enkele minuten een factuur voor laten financieren.

Rabobank

Automatisering van het debiteurenbeheer

De slimme software van Payt zorgt ervoor dat alle repetitieve taken op het gebied van debiteurenbeheer worden geautomatiseerd. ‘Hierdoor kunnen ondernemers zich nog beter concentreren op belangrijkere zaken in het bedrijf’, zegt Sander Kamstra, directeur van Payt.

"Geen gedoe, maar eenvoud en duidelijkheid"

Het betalen van facturen wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt voor de klant. Zo zijn er een IDEAL betaalknop en QR-code verwerkt in facturen, maar hier blijft het niet bij. Klanten worden automatisch herinnerd aan openstaande facturen en ondernemers kunnen op factuurniveau communiceren met debiteuren.


De automatisering van het debiteurenbeheer, zorgt ervoor dat ondernemers tot wel 80% aan tijd besparen en dat facturen gemiddeld 30% sneller worden betaald. Indien er nog liquiditeitsbehoefte is kan dit snel worden opgelost met Factuur Financiering.

De voordelen voor ondernemers

De automatisering van de taken op het gebied van debiteurenbeheer zorgen voor een besparing van tijd en geld. Omdat klanten aanzienlijk sneller betalen, wordt de cashflow van ondernemers ook nog eens verbeterd. Met Factuur Financiering verrijkt Payt haar aanbod en hebben ondernemers een extra mogelijkheid om hun cashflow op peil te houden.

Snelle vorm van Financiering

‘De verwachting is dat de behoefte aan financiering in de toekomst zal toenemen. Klanten zullen vaker gaan voor eenvoud en snelheid. Door de samenwerking met Rabobank kunnen we dat precies bieden.’


‘Ondernemers kunnen nu vanuit hun Payt dashboard zien voor welk bedrag zij facturen kunnen voorfinancieren. Een financiering kan nu met één druk op de knop worden aangevraagd. Hierdoor hoeven zij zich minder zorgen te maken over een eventueel geldtekort en hebben ze een eenvoudige en snelle vorm van financiering tot hun beschikking.’

Payt integreert meerdere Rabo Embedded Services

Naast Factuur Financiering heeft Payt ook een andere Embedded Service van Rabobank geïntegreerd, Rabo Smart Pay. Zo kunnen ondernemers nu hun eigen Rabobankcontract gebruiken voor alle betaalmethoden. Lees er hier alles over.


Jouw platform, mét de kracht van Rabo

Benieuwd wat Embedded Services kan toevoegen aan jouw platform?