Outstanding24 maakt direct uitbetalen van facturen mogelijk met Factuur Financiering

18 oktober 2022 14:59

Rabobank en Outstanding24 zorgen samen dat ondernemers sneller over werkkapitaal beschikken. Zo kunnen Outstanding24 klanten vanuit hun vertrouwde debiteurenomgeving facturen laten voorfinancieren door Rabobank. Met onze samenwerking maken we debiteurenbeheer en bankieren makkelijker en sneller!

Een man en vrouw werken samen aan een rommelig bureau

Outstanding24 voegt waarde toe aan hun platform met Factuur Financiering

Outstanding24 is een software voor online debiteurenbeheer, speciaal ontwikkeld voor MKB-ers. Met deze software is het mogelijk om vervallen facturen automatisch op te volgen met betalingsherinneringen en incasso-sommaties. Nu is daar een nieuwe innovatieve oplossing aan toegevoegd. Factuur Financiering: voorfinanciering van openstaande facturen.

Met Factuur Financiering hebben Outstanding24 klanten hun geld nog sneller binnen. Zo hoeven ze niet te wachten tot hun debiteur hen betaalt. Ook houden ze hun werkkapitaal op peil.

Floor Stam-Lammers: “We willen ondernemers helpen hun bedrijf financieel gezond te houden, vooral op een makkelijke manier. Door de samenwerking met Rabobank bieden we onze klanten nu ook de mogelijkheid om hun facturen te laten voorfinancieren. Op deze manier hoeven ze niet te wachten op hun geld zodat ze dat weer kunnen gebruiken om zelf te investeren en groeien.”

Zo werkt het

Op het platform van Outstanding24 zien klanten de mogelijkheid om facturen te laten financieren. Op deze manier kunnen ze kiezen om hun openstaande facturen direct uit te laten betalen. Factuur Financiering kunnen ze snel en eenvoudig aanvragen, in 5 minuten. Ze hoeven bij hun aanvraag alleen hun transactiegegevens en de factuur te delen. Na goedkeuring staat het geld binnen 24 uur op hun rekening.

Rabobank

Lichte integratie om de behoefte van Outstanding24 klanten te peilen

Dankzij deze bijzondere samenwerking bieden Outstanding24 en de Rabobank ondernemers financiële ruimte om te groeien. “We willen Outstanding24 zo snel mogelijk extra waarde bieden vanuit hun platform. Daarom hebben we gekozen voor een lichte integratie waarmee we samen kunnen leren wat past binnen het platform en bij de behoefte van de klanten. Deze lessen nemen we mee om een succesvolle volledige integratie te kunnen garanderen”, vertelt Bart Klink, Partnershipmanager Rabobank Embedded Lending.

Samen maken ze debiteurenbeheer en bankieren makkelijker en sneller voor hun klanten. Ontdek hoe partners Factuur Financieren inzetten.


Net als Outstanding24 Factuur Financiering aanbieden?

Wil je graag meer informatie over Factuur Financiering of bespreken hoe deze dienst jouw platform kan versterken? Neem contact met ons op!