Bizcuit en Rabobank introduceren samen geïntegreerde financiering

13 juli 2022 10:00

Bizcuit en Rabobank bieden ondernemers vanaf vandaag geïntegreerde financiering aan. Dit wordt ook wel ‘embedded lending’ genoemd. Ondernemers kunnen direct zien hoeveel financiering ze kunnen krijgen en deze eenvoudig binnen één minuut aanvragen, zonder daarvoor de Bizcuit ondernemersapp te hoeven verlaten. Rabobank biedt als eerste bank in Europa deze mogelijkheid.

Vrouw zittend op stoel in woonkamer kijkt naar smartphone

Snel financieringsaanbod

Als een ondernemer ziet dat de cashflow tegenvalt, dan is het voorfinancieren van een factuur een optie. Het aanvragen van Factuur Financiering kan vanaf nu volledig in de Bizcuit ondernemersapp. Ondernemers hoeven geen uitstap te maken naar een bankfiliaal of -website om daar vervolgens een aparte aanvraag te doen. De benodigde data wordt vanuit Bizcuit, met toestemming van de ondernemer, automatisch verzameld en meegestuurd met de aanvraag. Zo is een financiering binnen één minuut aangevraagd! Is de aanvraag in orde? Dan ontvangt de ondernemer direct een aanbod. Na akkoord staat het geld binnen 24 uur op de rekening.

“Met Rabobank Factuur Financiering kan elke ondernemer in Nederland in de Bizcuit ondernemersapp eenvoudig met één druk op de knop een financiering aanvragen. Of ze nu bankieren bij ABN AMRO, ING of Rabobank en met welk boekhoudpakket er ook wordt gewerkt. Hiermee laten Rabobank en Bizcuit zien dat door gezamenlijk innoveren ondernemers zich kunnen richten op groei,” aldus Hessel Kuik, CEO van Bizcuit.

Nieuwe bankkoppelingen zorgen voor nieuwe diensten

Bizcuit wil het ondernemers zo makkelijk mogelijk maken en maakt daarom ook gebruik van alle drie de boekhoudkoppelingen van Rabobank. Deze boekhoudkoppelingen zorgen ervoor dat gegevens realtime worden weergegeven. Voorheen werden bankgegevens eenmaal per dag bijgewerkt. Bizcuit is na enkele boekhoudsoftware aanbieders de eerste platform partner die gebruikmaakt van deze nieuwe bankkoppeling. Ondernemers kiezen zelf wat het beste past bij hun bedrijf. Willen ze vanuit hun boekhoudpakket betaalbatches versturen? Zakelijke en privérekeningen koppelen? Of SEPA-incasso’s gebruiken? Dan biedt de Bizcuit app de boekhoudkoppeling die de gewenste mogelijkheden biedt.

“Eenvoudig en snel een financieringsaanvraag doen op de plek waar je je zaken regelt, dat is wat embedded lending mogelijk maakt. Zo helpen we samen met onze partners ondernemers groeien”, vertelt Martijn Kwant, Head of Strategy & Innovation Business Clients Rabobank.

Deze innovatie wordt daadwerkelijk gewaardeerd door eindgebruikers. “Ik vind het fijn dat er wordt meegedacht met de klant om financiële zaken te vereenvoudigen. Op deze manier kan ik overal eenvoudig mijn zaken doen,” zegt Erwin Nijhuis, medeoprichter van Workorange in Zutphen. Zijn ervaring benadrukt hoe de samenwerking het dagelijks beheer van bedrijfsfinanciën voor ondernemers vereenvoudigt.

Over Bizcuit

Bizcuit maakt het leven van ondernemers makkelijker. We doen dat door alles wat relevant is voor ondernemers te bundelen in één app. Van bankieren, documenten scannen en herkennen, verkoopfacturen maken en versturen, inkoopfacturen goedkeuren en betalen tot en met batchbetalingen vanuit gekoppelde pakketten uitvoeren. Bonnen, facturen en banktransacties worden automatisch afgeleverd in de boekhouding. Met Bizcuit besparen ondernemers en accountants veel tijd.


Rabo Embedded Services aanbieden als partner

Upgrade jouw platform met Rabo Embedded Services en kijk hoe onze oplossingen meerwaarde bieden aan jouw bedrijf. Laten we onze krachten bundelen en samen een nog completer aanbod voor jouw klant creëren.