Rabo Smart Pay verbreedt haar service met Kortlopende Financiering

9 december 2022 13:32

Rabo Smart Pay, de totaaloplossing voor alle betalingen van retailers, biedt haar klanten nu een Kortlopende Financiering. Ondernemers die gebruik maken van verschillende type betaaloplossingen houden overzicht in een dashboard waarin deze verschillende geldstromen samen komen. Al deze data wordt nu ingezet om retailers nog meer service te bieden. Ze kunnen een financiering tot €250.000 aanvragen op basis van hun transactie gegevens.

Vrouw in sportkleding betaalt contanctloos in kantine hockeyclub

Binnen 10 minuten een Kortlopende Financiering aanvragen met transactiedata

Gebruikers van Rabo Smart Pay kunnen snel en eenvoudig een financiering van €5.000 tot €250.000 aanvragen met een looptijd van 3 maanden tot 1 jaar. Door het gebruik van de transactiedata krijgt de ondernemer nog sneller een indicatie van de mogelijkheden. Zo weet hij binnen 10 minuten waar hij aan toe is en kan hij de aanvraag indienen.

Veel retailers hebben te maken met seizoensinvloeden die je terug ziet in de omzet. Om te voorkomen dat de aflossing een te grootte last wordt in het laagseizoen kunnen ondernemers ervoor kiezen om flexibel af te lossen. Het bedrag beweegt dan mee met de maandomzet en is dus lager in de maanden dat er even wat minder omzet is.

Gedeeltelijke integratie voor extra gebruiksgemak

Ondernemers die een lening willen aanvragen kunnen dit nu nog sneller door hun kassadata te gebruiken. In deze gedeeltelijke integratie worden de gegevens uit Rabo Smart Pay gekoppeld om een financieringsaanvraag te kunnen doen. Daarnaast zorgt de koppeling ervoor dat de flexibele aflossing automatisch kan worden geregeld.

Zo werkt het

Klanten van Rabo Smart Pay zien in het dashboard de mogelijkheid om een financiering aan te vragen. Bij interesse komen ze in een speciale aanvraagflow waarin zij hun transactiegegevens koppelen. Hierdoor zijn zaken die traditioneel belangrijk zijn maar veel moeite kosten, zoals jaarcijfers en business plannen, optioneel geworden. Binnen 10 minuten weet de ondernemer hoeveel hij of zij kan lenen en dient hij de aanvraag in. In een video-gesprek wordt de financiering besproken met een expert. De koppeling met de transactiegegevens blijft bestaan, tot de ondernemer ervoor kiest deze te verbreken. Hierdoor kan bij een flexibele aflossing maandelijks worden gekeken naar de omzet en wordt de automatische aflossing hierop aangepast.


Jouw platform, mét de kracht van Rabo

Benieuwd wat Embedded Services kan toevoegen aan jouw platform?