Samen vooruit met Embedded Lending

4 juni 2024 9:00

Bij een eigen onderneming komt veel kijken. Denk aan het werken met een kassasysteem, webshop, betalingssysteem en nog veel meer. Met StoreKeeper kunnen ondernemers hun onderneming runnen op één platform. Sinds kort is ook Embedded Lending van Rabobank toegevoegd aan het platform. CEO William Sprakel en Head of Customer Success, Bas Voorveld Goossen, over StoreKeeper en de samenwerking.

Samen vooruit met Embedded Lending

Ondernemers ontzorgen

StoreKeeper bedient bijna 300 ondernemers in met name Nederland en België. William: “Onze alles-in-één software voor winkeliers brengt alle winkelsystemen samen in één overzichtelijk systeem. Kassa, webshop, klantsysteem, boekhoud- en voorraadbeheer, maar ook bijvoorbeeld e-mailmarketing en verkopen via social media. Zo helpen wij ondernemers hun producten te verkopen en betalingen te ontvangen op een manier die voor iedereen toegankelijk is.”William heeft grote ambities. "In 2030 willen we 100.000 winkels als klant ondersteunen en 1 miljoen ondernemers helpen met onze kennis, software en gratis (deel)oplossingen."

Oplossing voor alle ondernemers

Bas voegt toe: "Wat ons uniek maakt, is dat we technisch en praktisch zorgen dat alles naadloos functioneert. We hebben eigen koppelingen met partijen als Exact Online, BESTSELLER, Sendy en Rabobank. Dit vermindert de complexiteit voor onze klanten."

William deelt een voorbeeld van de meerwaarde die StoreKeeper biedt: "Een klant die vorig jaar net begon, kon dankzij onze software en ondersteuning al snel een webshop opzetten. Wij helpen kleine ondernemers door het heel toegankelijk te maken om een webshop te hebben, maar ook voor de grotere partijen bieden wij de juiste oplossingen."

Samenwerking met Rabobank

Op het platform van StoreKeeper kunnen ondernemers nu dankzij de integratie van Embedded Lending ook eenvoudig een zakelijke financiering tot € 100.000 aanvragen. Dit kost slechts 5 minuten, zonder jaarcijfers te tonen. “Met Embedded Lending kunnen onze klanten snel een lening aanvragen voor bijvoorbeeld voorraadinkopen, zonder complexe procedures. Dit maakt het voor ondernemers makkelijker om te groeien en hun bedrijfsvoering te optimaliseren," legt Bas uit.

"De samenwerking biedt niet alleen voordelen voor ondernemers, maar we helpen elkaar ook. Rabobank wordt gezien als een betrouwbare financiële partner, wat vertrouwen wekt bij onze klanten. Wij zorgen ervoor dat Rabobank dichter bij de klant komt. Dit zorgt voor een win-win situatie waarbij ondernemers profiteren van geïntegreerde oplossingen en beide bedrijven hun marktpositie versterken," zegt William.


Benieuwd hoe Rabobank Embedded Lending op jouw platform waarde toevoegt?

Onze partnership managers vertellen je er graag meer over!