Partner worden en samen groeien en innoveren met Rabo Embedded Services

Je zoekt altijd nieuwe manieren om je bedrijf te ontwikkelen, innoveren en te laten groeien. Door jouw bedrijfsvoering te koppelen met onze financiële en identity producten en diensten verrijk je je aanbod en bied je de mogelijkheid aan je klanten om te bankieren op jouw platform.

Bied meerwaarde aan je bedrijf

Als partner van Rabobank kun je onze financiële producten en diensten inzetten op je eigen kanalen. Wij bieden deze via API’s aan, zodat je deze rechtstreeks in jouw platform kunt integreren. We noemen dit Rabo Embedded Services. Neem contact met ons op om samen nieuwe kansen te verkennen én gezamenlijke groei te realiseren.

De voordelen van het aanbieden van Embedded Services als partner

Alle voordelen op een rij:

Je platform snel en eenvoudig upgraden door gebruik te maken van de kant-en-klare oplossingen van Rabobank
Combineer verschillende Embedded Services op je platform en creëer een ‘one-stop-shop’ voor je klanten
Persoonlijk advies en hulp bij implementatie
Denk mee over de ontwikkeling van Rabo Embedded Services
Bekijk alle Embedded Services

Wist je dat...

Rabobank partnermanagers heeft die graag met jou meedenken over het integreren van Embedded Services in jouw platform? Ze geven je graag inzicht in wat Embedded Services voor jou en je business betekent. In elke fase: van idee tot realisatie!

Partner worden?

Wil je meer informatie hoe we elkaar verder kunnen helpen? Of heb je andere vragen over een (potentiële) samenwerking? Neem dan contact op met onze partnermanagers. Ze vertellen je graag meer.