FGH bank

Rabobank en FGH Bank zijn nu samen één bank

Overname FGH Bank door de Rabobank

Sinds 30 juni 2018 is FGH Bank juridisch gefuseerd met de Rabobank Groep. Als gevolg van de integratie naar de Rabobank heeft FGH Bank haar actieve dienstverlening in 2018 gestaakt. De producten en diensten van het overgrote deel van klanten van FGH Bank zijn overgegaan naar lokale Rabobanken of andere onderdelen van de Rabobank Groep. Daarnaast is een deel van de FGH-portefeuille verkocht aan RNHB.

Contact

Hieronder vindt u informatie om contact te leggen met de Rabobank als rechtsopvolger van FGH Bank.

    Is minimaal één van uw producten van FGH Bank overgegaan naar de Rabobank? Dan kunt u voor oude jaaroverzichten of andere informatie over uw voormalige producten bij FGH Bank contact opnemen met uw eigen Rabobank. Is minimaal één van uw producten van FGH Bank overgegaan naar RNHB? Dan kunt u voor oude jaaroverzichten of andere informatie over uw voormalige producten bij FGH Bank contact opnemen met RNHB. Heeft u wel producten gehad bij FGH Bank, maar zijn deze niet overgegaan naar een andere dienstverlener? Dan kunt u een informatieverzoek indienen via het Aanvraagformulier.

Heeft u een vraag over een oud-klant van FGH Bank of over een leveranciersrelatie die u had met FGH Bank? U kunt deze vraag schriftelijk stellen aan Rabobank Nederland, T.a.v. FGH, postbus 17100, 3500 HG Utrecht.

Bent u notaris en heeft u een vraag over bijvoorbeeld aflosverzoeken of royementen? Bekijk de informatie voor notarissen en hypothecair financiers op ECH.nl .