Wie wil dat niet? Altijd bij met je administratie!

Een slimme online tool die samen met jou de administratie regelt. Zodat je tijd overhoudt voor je onderneming. En altijd een goed en actueel overzicht hebt over jouw financiën.

Na het lezen weet je:

  • Hoe Tellow samen met jou je administratie regelt
  • Waarom deze ondernemer koos voor de slimme boekhoudtool

Met Tellow, de boekhoudtool doe je jouw boekhouding gewoon tussendoor. Heb je getankt of iets gekocht? Tellow geeft je een seintje om de bon in te scannen. Vervolgens verwerkt de boekhoudtool deze automatisch in de administratie. Via Tellow kun je ook eenvoudig facturen versturen. Als deze betaald zijn, krijg je een seintje. Aan het einde van het kwartaal zet Tellow voor jou de btw-aangifte klaar.

Organisatieadviseur Esther van der Velden

Geen verrassingen

Kortom: dankzij de boekhoudtool heb je altijd en overal overzicht in jouw actuele saldo, verwachte btw en openstaande bedragen. Met Tellow kom je niet voor financiële verrassingen te staan en ben je altijd bij.

Het bijhouden van haar eigen boekhouding bezorgde organisatieadviseur Esther van der Velden kopzorgen. "Ik ben gewend aan het voeren van projectadministratie. Maar als het om mijn eigen boekhouding gaat, is het een ander verhaal. Declareren stond bijvoorbeeld onderaan mijn prioriteitenlijst. Gelukkig kwam ik in aanraking met Tellow. Ik ben er direct bij de start van mijn bedrijfje mee gaan werken. Sowieso ben ik heel online ingesteld. Mijn agenda is digitaal, net als mijn uren- en rittenadministratie. Daar past de boekhoudtool Tellow dus ook goed bij." Daarnaast is Van der Velden blij met de functionaliteit rondom de btw-aangifte. "Het is heel fijn dat Tellow de omzetbelasting bijhoudt en elk kwartaal de aangifte klaarzet voor de Belastingdienst. Dat scheelt mij een hoop gedoe."

Meer energie

Tellow is dus een goede oplossing voor ondernemers die net als zijzelf aanhikken tegen hun financiële administratie, zegt Van der Velden. "Het zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan de administratie. Daardoor kun je meer energie steken in de onderdelen van het ondernemen waar je wél goed in bent."

Lees meer klantervaringen over Tellow