Sterke Schakels Ondernemers

Sterke Schakels

Als ondernemer wil je je bedrijf zo sterk mogelijk maken. Dat gaat nu eenmaal makkelijker wanneer je samenwerkt met andere bedrijven. Zo maak je elkaar én de keten sterker. Benieuwd hoe andere ondernemers elkaar verder helpen? Bekijk de aflevering van 'Sterke Schakels' en meld je aan voor de verkiezing.

Sterke Schakels

Samenwerken met andere ondernemers loont. Hoe klein of groot je bedrijf ook is. Startende ondernemers Ellen Hoog en Naomi van As gaan in ‘Sterke Schakels' op zoek naar het geheim van een goede samenwerking én een sterke keten.

Rene van daal

Rene van Daal

Eigenaar REDA tentconfectie

“Samenwerking levert kennis op: je leert van elkaar in alle opzichten”

Bekijk de eerste aflevering van Sterke Schakels
Ellen Hoog & Naomi van As

Is jouw bedrijf een Sterke Schakel?

Rabobank gaat samen met De Ondernemer op zoek naar de Sterke Schakels van 2021. Een onderscheiding voor ondernemers die op basis van samenwerking, innovatie of duurzaamheid aantonen dat zij elkaar sterker maken. Maakt jouw onderneming een keten sterker en succesvoller?

Dit kun je winnen

Ondernemers die zich aanmelden maken kans op de titel 'Sterke Schakel 2021'. De winnaars worden bekend gemaakt in de Week van de Ondernemer. Via de kanalen van De Ondernemer en Rabobank zetten we de winnende keten in de spotlight met een multi-mediapakket met o.a. een eigen aflevering van Sterke Schakels gepresenteerd door Ellen Hoog & Naomi van As.

Illustratie feest

Waarom deze zoektocht naar Sterke Schakels?

Vrijwel elke onderneming is onderdeel van een keten. Binnen die keten maken alle schakels elkaar sterker. Als coöperatieve bank geloven we dat samenwerking tussen bedrijven essentieel is voor de groei van je bedrijf én de keten. Om bedrijven te helpen zetten we een aantal inspirerende voorbeelden in de spotlight. Zo hopen we andere ondernemers te enthousiasmeren om nóg beter samen te werken. Want dat is goed voor jouw bedrijf en goed voor ondernemers in Nederland.