Sterke Schakels Lagemaat

Sterke Schakels

Als ondernemer wil je je bedrijf zo sterk mogelijk maken. Dat gaat nu eenmaal makkelijker wanneer je samenwerkt met andere bedrijven. Zo maak je elkaar én de keten sterker. Benieuwd hoe andere ondernemers elkaar verder helpen? Bekijk de afleveringen van Sterke Schakels.

Winnaar Sterke Schakels

Winnaar Sterke Schakels: WeGrowOrganic

WeGrowOrganic is een bedrijf van 2 boeren uit Zeewolde. Met hun korte, lokale keten telen zij betaalbare en kwalitatief hoogstaande biologische producten. Met oog voor milieu én dierenwelzijn.

Illustratie feest

Verkiezing Sterke Schakels

Rabobank ging samen met De Ondernemer op zoek naar de Sterke Schakels van 2021. Een onderscheiding voor ondernemers die op basis van samenwerking, innovatie of duurzaamheid aantonen dat zij elkaar sterker maken. Als coöperatieve bank geloven we dat samenwerking tussen bedrijven essentieel is voor de groei van je bedrijf én de keten. En om bedrijven hierbij te helpen zetten we een aantal inspirerende voorbeelden in de spotlight. Zo hopen we andere ondernemers te enthousiasmeren om nóg beter samen te werken.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer