Stortingsoverzicht

U kunt een sealbagstorting doen in één van de sealbagautomaten van de Rabobank. Een voorgemelde storting wordt uiterlijk de volgende dag bijgeschreven.

Stortingsoverzicht

Schermtoelichting

De pagina 'Melden afstorting' geeft een overzicht van de stortingen. Stortingen met de status 'Voorgeboekt' of De status 'Niet voorgeboekt' blijven 14 dagen zichtbaar.

Per pagina kunnen maximaal 30 stortingen getoond worden. Als u meer dan 30 stortingen heeft, zijn de knoppen 'Vorige' en 'Volgende' zichtbaar. Indien er meer dan 120 stortingen zijn, worden alleen de meest recente 120 stortingen getoond.

Alleen stortingen met de status 'Openstaand' kunt u wissen.

1. Meer info: deze link opent een pop-up waarin alle mogelijke statussen worden uitgelegd.

Status stortingen

2. PDF: alleen stortingen met de status 'Openstaand' hebben een PDF-icoon. Als u op dit icoon klikt, wordt het stortingsformulier in een nieuw venster getoond.

3. Sealbag ID: als u op een Sealbag ID klikt, wordt een detailoverzicht geopend van de betreffende storting.

4. Wis: u kunt alleen stortingen met de status 'Openstaand' wissen. Als u op 'Wis' klikt, wordt een detailoverzicht van de betreffende storting geopend.