Intermediair en deskmedewerken maken kennis

Wil je met ons samenwerken?

Ben je intermediair en wil je met ons samenwerken?

Ga een persoonlijk en vertrouwde samenwerking aan

Bij de intermediairdesks van Rabobank kun je rekenen op een warm welkom. Hier kun je terecht voor informatie en advies. Voorafgaand aan de hypotheekaanvraag, maar ook tijdens de looptijd van de hypotheek van jouw klant. Ontdek wat je van onze samenwerking mag verwachten, hoe je direct aan de slag gaat en vraag een samenwerking aan.

Dit mag je van ons verwachten

vast aanspreekpunt

Een persoonlijk en lokaal team als aanspreekpunt

Jij krijgt een vast aanspreekpunt dat jouw uitdagingen begrijpt en met je meedenkt. Persoonlijk en dichtbij zitten in ons coöperatieve karakter. En korte lijnen werken lekker snel.

Aanvraag voorbespreken

Mogelijkheid om aanvragen voor te bespreken

Heb je een specifiek dossier waarbij je onze expertise kunt gebruiken? Of heb je vragen over de haalbaarheid van een aanvraag? We staan voor je klaar en denken met je mee. Zelfs als je nog geen compleet dossier indient.

Puzzel

Maak gebruik van onze kennis en expertise

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de woningmarkt. Ook organiseren we meerdere keren per jaar webinars en events om jou te verbinden met ons netwerk en jou te voorzien van relevante kennis en informatie.

De juiste hypotheek voor jouw klant

Iedere klantsituatie is anders. Daarom bieden wij verschillende hypotheekproducten en -oplossingen aan. Wij denken met je mee en adviseren waar nodig. Zo werken wij samen aan onze ambitie om zoveel mogelijk klanten financieel gezond te laten wonen.

Rabobank

Vindbaarheid dankzij de Intermediairzoeker

Omdat we het belangrijk vinden dat al onze klanten de hypotheek vinden die bij hen past, bieden wij hen op Rabobank.nl de mogelijkheid om een hypotheekafspraak te maken bij een intermediair. Via onze Intermediairzoeker zien klanten onafhankelijk adviseurs bij hen in de buurt met een aansluiting bij Rabobank. Werken wij samen? Dan worden ook jouw gegevens getoond en kan de klant direct een afspraak aanvragen. Voor het tonen van de gegevens gebruiken wij data van Advieskeuze.

phone

Hulp nodig?