Samenwerken met Rabobank?

Wij geloven in een persoonlijke samenwerking met jou als intermediair

Rabobank voor intermediairs

Als intermediair wil je je zakelijke klanten snel duidelijkheid bieden over hun financieringsaanvraag. Hiervoor heb je bij Rabobank nu één aanspreekpunt: de intermediairdesk bedrijven. Je kunt bij ons terecht voor financieringsaanvragen boven de €100.000. Samen maken we de plannen van ondernemers waar.

Waar ben je naar op zoek?

Dit mag je van ons verwachten

Illustratie van twee hoofden op een kaartje

Een vast aanspreekpunt

Jij krijgt een vast aanspreekpunt die jouw uitdagingen begrijpt en met je meedenkt. Persoonlijk en dichtbij zitten in ons coöperatieve karakter. En korte lijnen werken lekker snel.

Aanvraag voorbespreken

Snel financieringsduidelijkheid voor je klant

Binnen een paar dagen ontvang je een indicatief voorstel over de mogelijkheden, voorwaarden en tarifering. Zo kun je snel de juiste keuze maken voor jouw klant. Dit geldt ook voor aanvragen van niet-klanten van de Rabobank.

Puzzel

Maak gebruik van onze kennis en expertise

We houden je op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de financieringsmarkt. Ook organiseren we meerdere keren per jaar webinars en events om jou te verbinden met ons netwerk en jou te voorzien van relevante kennis en informatie.

De juiste financiering voor jouw klant

Iedere klantsituatie is anders. Daarom bieden wij verschillende producten en -oplossingen aan, zoals zakelijke leningen, kredieten en lease. Wij denken met je mee en adviseren waar nodig. Zo werken wij samen aan onze ambitie om zoveel mogelijk klanten duurzaam te laten groeien.

Ben je intermediair en wil je met ons samenwerken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om samen te werken of wil je rechtstreeks met een expert spreken over een financieringsaanvraag? Stuur een mail naar intermediairdesk.bedrijven@rabobank.nl. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.