Vraag een samenwerking aan

Ga een persoonlijk en vertrouwde samenwerking aan

Bij de intermediairdesks van Rabobank kun je rekenen op een warm welkom. Hier kun je terecht voor informatie en advies. Voorafgaand aan de financieringsaanvraag, maar ook tijdens de looptijd van de financiering van jouw klant. Ontdek wat je van onze samenwerking mag verwachten, hoe je direct aan de slag gaat en vraag een samenwerking aan.

Dit mag je van ons verwachten

Illustratie van twee hoofden op een kaartje

Een vast aanspreekpunt

Jij krijgt een vast aanspreekpunt dat jouw uitdagingen begrijpt en met je meedenkt. Persoonlijk en dichtbij zitten in ons coöperatieve karakter. En korte lijnen werken lekker snel.

Aanvraag voorbespreken

Snel financieringsduidelijkheid voor je klant

Binnen een paar dagen ontvang je een indicatief voorstel over de mogelijkheden, voorwaarden en tarifering. Zo kun je snel de juiste keuze maken voor jouw klant. Dit geldt ook voor aanvragen van niet-klanten van de Rabobank.

Puzzel

Maak gebruik van onze kennis en expertise

We houden je op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de financieringsmarkt. Ook organiseren we meerdere keren per jaar webinars en events om jou te verbinden met ons netwerk en jou te voorzien van relevante kennis en informatie.

Financieringsaanvraag in 4 stappen

1
Stap 1

Bepaal samen met je klant de financieringsbehoefte.

2
Stap 2

Dien de aanvraag met de benodigde documenten in bij de intermediairdesk.

3
Stap 3

Ontvang een aanbod van de intermediairdesk. Nog vragen? Bel ons gerust.

4
Stap 4

Gaat je klant akkoord? Dan ontvangt hij de financiering.

Ben je intermediair en wil je met ons samenwerken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om samen te werken? Bel 088 724 61 17 of stuur een mail naar intermediairdesk.bedrijven@rabobank.nl.

phone

Hulp nodig?