Uw groothandel klaar voor de toekomst

De druk op de groothandels is groot. De concurrentie neemt toe en zowel retailers als producenten winnen terrein. Het versterken van de eigen positie is van essentieel belang om in de toekomst succesvol te zijn. Een uitdaging waar wij u graag bij helpen. Daarom hebben wij het digizine 'Samen sterker in de keten' samengesteld en kunt u deelnemen aan de miniMaster Groothandels.

Samen sterker in de keten

In het digizine 'Samen sterker in de keten' leest u verhalen van andere ondernemers in uw branche. Zij staan vaak voor dezelfde uitdagingen als u. Een van hen kiest voor uitbreiding door overnames, een ander ziet kansen om internationaal zaken te gaan doen. Andere ondernemers maken zich samen sterk door het oprichten van een krediet coöperatie. Kortom, een verzameling ervaringen waar u iets mee kunt.

Scherp uw kennis aan met de miniMaster Groothandels

Scherp uw kennis verder aan door deel te nemen aan de miniMaster Groothandel. In acht sessies praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen en dagen we u uit om uw strategie te verbeteren. We geven u onder meer handvatten op het gebied van supply chain management, marketing en branding.