Ondernemer aan het werk

Onze specialisten

Bij Rabobank willen we je zo goed mogelijk helpen bij je financieringsaanvraag. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt: je vaste accountmanager.

Vertrouwen op de kennis van onze specialisten

Je vaste accountmanager is regievoerder over een team van specialisten die met je bedrijf en aanvraag aan de slag gaan.

Samen met dit team van specialisten staat je accountmanager klaar als een strategische gesprekspartner die met je meedenkt en je uitdaagt. Met de juiste kennis over de sector geven we je graag advies over de mogelijkheden van je financieringsaanvraag.

Hieronder zie je welke specialisten er voor je klaarstaan:

International Desk

De medewerkers van de International Desk ondersteunen je bij het realiseren van je internationale ambities. Dit doen ze door passend advies te geven en de inzet van brede internationale bancaire oplossingen en producten.

Lease & factoring-specialisten

De medewerkers van Rabo Lease & Factoring (RLF) ondersteunen je op het gebied van asset based financieren. Dit geldt zowel voor de financiering van bedrijfsmiddelen als van werkkapitaal.

Pensioenspecialisten

Wil je door middel van een goed pensioen personeel behouden of aantrekken? Onze pensioenspecialisten adviseren je graag over de mogelijkheden om vervolgens te bepalen welke partijen in de markt het beste aansluiten bij je bedrijf en pensioenwensen. Ze zorgen voor duidelijkheid rondom pensioen, ook richting je werknemers!

Verzekeringsspecialisten

De specialisten van Rabo Corporate Insurance (RCI) helpen operationele en personele risico’s van complexe bedrijven inzichtelijk te maken en adviseren welke risico’s kunnen worden overgedragen aan de verzekeringsmarkt.

Door het uitgebreide netwerk van Rabobank en toegang tot verzekeraars in verschillende markten is altijd de meest economische oplossing beschikbaar.

Treasuryspecialisten

De Treasuryspecialisten informeren je over het afdekken van
grondstofprijs, rente en valutarisico’s via maatwerk rente-instrumenten.

Specialist Financiële Logistiek

De specialist Financiële Logistiek is dé sparringpartner voor jou als CFO, financieel directeur, controller of DGA van je onderneming op het gebied van nationaal en internationaal cashmanagement. Ze helpen je om je (internationale) groei te realiseren met een scala aan betaaloplossingen en uitgebreide Trade Finance advisering. Wist je dat ze je online ook goed kunnen helpen met een naadloze, supersnelle en betrouwbare digitale identiteitscontrole? Zo kan jij ook online veilig je groei realiseren. Hebben wij de oplossing niet voorhanden? Dan kunnen we je vast helpen met één van onze tientallen partners!

Sectormanager

Onze sectormanagers zijn de strategische sparringpartners voor ondernemingen en andere stakeholders in de branche waar ze specialist in zijn. Ze zetten hun kennis, kunde en ervaring in om ondernemers toekomstbestendig te helpen groeien op het gebied van innovatie en duurzaamheid tot ontwikkelingen in vraag en aanbod. Wil je een keer sparren over je kansen en uitdagingen? Neem dan contact op met de sectormanagers.

Start & scale-up bankers

Heb je met je start- of scale-up een innovatieve oplossing? Zoek je hier een financiering en/of een samenwerkingspartner voor? Rabobank biedt startups en scale-ups financiële oplossingen, een (internationaal) netwerk en kennis om te groeien in elke levensfase van je bedrijf. Het Rabobank Startup en Scale-up Team is een toegewijd team van specialisten dat dagelijks werkt met snelgroeiende, innovatieve bedrijven en de taal spreekt van investeerders en financiers. Daarom kunnen we precies inspelen op je behoeften en uitdagingen.

Overnamespecialist

Geen overname is hetzelfde. Daarom helpt Rabobank je graag met een maatwerkoplossing voor de aan- of verkoop van een bedrijf. Wij adviseren ondernemers, familiebedrijven, publieke bedrijven, private equity en overheden.

Met onze dochteronderneming Rembrandt Fusies & Overnames begeleiden we de koop en verkoop van niet-beursgenoteerde ondernemingen. Voor het verkopen van je bedrijf aan private equity of een strategische koper kan ons team van Rabobank Mergers & Acquisitions je helpen bij uiteenlopende grootschalige transacties.

Meer weten over onze specialisten?

phone

Hulp nodig?