Bovenaanzicht van kring skydivers nog voordat parachutes openen boven land

Let’s team up, word partner van Rabobank

Als partner van Rabobank kun je onze financiële producten en diensten inzetten op je eigen kanalen. We werken dan samen aan de ontwikkeling van een compleet platform. Hierop kunnen jouw eindklanten bankieren zoals zij dat zelf willen. Dat noemen we ‘Banking-as-a-Service’. Als coöperatieve bank weten wij namelijk als geen ander dat je met een goede samenwerking veel meer bereikt. Sluit je dus aan als partner zodat we samen kunnen groeien.

Bankdiensten binnen vijf verschillende domeinen

We gaan graag de samenwerking aan met partners. Als partner kun je gebruik maken van bankdiensten binnen de vijf verschillende Rabobank-domeinen.

Eenvoudige implementatie

Wij doen er alles aan om onze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten makkelijk en moeiteloos kunnen worden geïmplementeerd met API’s. Een API maakt communicatie tussen verschillende systemen en programma’s mogelijk. Hierdoor maakt het niet uit met welke systemen je al werkt; in 4 simpele stappen heb je toegang tot onze producten.

Partnerportaal: in één oogopslag overzicht

Eenvoudig inzicht over alle verbonden klanten, verkooppunten en alle pinautomaten? Of snel pinautomaten toevoegen bij klanten of locaties? Dat, en nog veel meer, kan via het Partnerportaal. Het portaal is toegankelijk met inlogcodes die je ontvangt als je partner bent.