Overzicht zakelijke creditcardtransacties

Wel handig om af en toe te checken wat er is uitgegeven en hoeveel je nog kunt besteden met de zakelijke creditcard. In internetbankieren vind je een transactieoverzicht van je Rabo BusinessCard.

Bekijk direct de zakelijke creditcardtransacties

Het overzicht bekijken doe je eenvoudig via de Rabo App of log direct in via onderstaande knop.

Elke maand een overzicht

Wij zorgen er sowieso voor dat je elke maand een transactieoverzicht ontvangt in je Documenten in internetbankieren en de Rabo App. Daarop staan alle uitgaven van de afgelopen maand.

Documenten vind je in je Profiel, rechtsboven in de Rabo App en Rabo Internetbankieren.

Bekijk Documenten

Overzicht per post

Gebruik je Rabo Internetbankieren Professional of Rabo Cash Management? Dan sturen wij het overzicht per post. Soms is het handig om een (extra) overzicht op papier te hebben voor je boekhouding, ook als je online bankiert. De eerste twee kopieën van een creditcardoverzicht zijn gratis.

Lees meer over het aanvragen van een kopie van je creditcardafschrift

Wat staat er precies in het transactieoverzicht?

In het transactieoverzicht zie je welke transacties je afgelopen maand hebt gedaan. Het totaalbedrag van deze periode schrijven we rond het einde van de maand automatisch af van je rekening.

Veelgestelde vragen

Kan ik een overzicht van mijn creditcarduitgaven op papier ontvangen?

Ook als je internetbankieren hebt, kun je een kopie-overzicht van je creditcarduitgaven per post ontvangen.

Wat betekenen de termen 'Nog te besteden', 'Openstaand' en 'Gereserveerd'?

Nog te besteden

Dit is hoeveel geld je deze maand nog kunt uitgeven met je zakelijke creditcard.

Openstaand

Dit is het totale bedrag van creditcardbetalingen dat nog afgeschreven wordt van je betaalrekening. Als je een creditcardbetaling doet, wordt dit bedrag meestal binnen een dag opgeteld bij je openstaande saldo.

Gereserveerd

Dit is een bedrag dat apart wordt gehouden en dat je mogelijk later moet betalen. Denk bijvoorbeeld aan borg die je betaalt als je een auto huurt. Het bedrag van de borg wordt gereserveerd zodat je dit bedrag niet ergens anders aan kunt uitgeven. Lever je de auto in zonder schade dan wordt dit bedrag binnen een aantal dagen vrijgegeven. Daarna kun je dit bedrag weer ergens anders aan uitgeven.

Staat er geen ‘Openstaand’ of ‘Gereserveerd’ onder een creditcardbetaling? Dan is die betaling al afgeschreven van je betaalrekening.

Neem contact met ons op