Checkliste mit Geld

Beheervoorwaarden van jouw zakelijke financiering(en)

Heb je een of meerdere zakelijke financieringen bij ons afgesloten? Dan hebben wij met je afgesproken dat je periodiek financiële informatie opstuurt. Denk daarbij aan cijfers, toekomstplannen en managementinformatie. Deze afspraak is een van onze beheervoorwaarden. Op deze pagina lees je wat dit betekent en wat je verder kunt verwachten.

Je financiële gegevens aanleveren

Als je je financiële documenten opstuurt, kunnen wij ervoor zorgen dat je financiering passend is en blijft. Daarnaast moeten wij ons houden aan de wet- en regelgeving.

We beoordelen jaarlijks of de voorwaarden van jouw zakelijke financiering nog passen bij je bedrijf. Hierbij kijken we ook naar jouw risicoprofiel. Op basis van deze informatie beoordelen we je financiële positie. Je ontvangt hiervan een overzicht met uitleg van ons.

Stuur je documenten op tijd op

Het is belangrijk om op tijd de financiële informatie aan te leveren. Zo weet je zeker dat je financiering past bij jouw onderneming. Je ontvangt van ons een e-mail als het tijd is om je documenten aan te leveren. Heb je nog vragen of twijfel je of de ontvangen e-mail echt van ons is? Neem dan contact met ons op.

Wat als je de documenten niet op tijd stuurt?

Als de documenten niet op tijd binnen zijn, nemen we daarover contact met je op. Dit kan namelijk invloed hebben op je rentetarief en onze overeenkomst. Dit soort gevolgen willen we graag voorkomen. Stuur je je gegevens op tijd? Dan blijft je financiering ook passend voor je onderneming.

phone

Hulp nodig?