Wereldtitel voor renster Rabo Liv Team

Wielrenster Pauline Prevot van het Rabo Liv Team

Pauline Prevot, renster in het Rabo Liv Team, heeft op zaterdag 5 september de wereldtitel in het crosscountry mountainbike in de wacht gesleept. Dit is een unieke prestatie, want het is haar derde wereldtitel binnen een jaar. De Française is ook regerend kampioen op de weg en in het veldrijden.

Succesvol weekend

Het was sowieso een succesvol weekend voor het Rabo Liv Team. Thalita de Jong won op zondag 6 september de laatste etappe in de Boels Rental Ladies Tour. Op de Cauberg in Valkenburg kwam ze als eerste over de streep. Ploeggenoot Lucinda Brand werd tweede in het eindklassement.

Sponsoractie

De deelnemers aan de Boels Rental Ladies Tour reden in een speciaal shirt met daarop de namen van veertig supporters van de ploeg. Deze mensen hadden geld gedoneerd aan het het JeugdSportFonds om hun naam op het wielershirt te krijgen. De gedragen shirts worden binnenkort geveild. Ook die opbrengst gaat naar het Jeugdsportfonds.

Utrecht, 7-9-2015

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail