Schadeverzekering Verkeersdeelnemers (SVV)

Verzeker schade bij medewerkers door een verkeersongeval

Dekking bij verkeersongevallen in het kader van het werk inclusief woon-werkverkeer, ongeacht aansprakelijkheid werkgeverVergoeding tot maximaal € 2.500.000 per ongevalWereldwijde dekking

Wat is een schadeverzekering verkeersdeelnemers?

Je denkt er liever niet aan, maar je medewerkers kunnen altijd betrokken raken bij een verkeersongeval. Het is al vervelend genoeg als er schade is, en nog vervelender als er vastgesteld moet worden of jij als werkgever aansprakelijk bent voor die schade of niet.

Daarom vergoedt de Schadeverzekering Verkeersdeelnemers van AIG de materiële schade en letselschade van je medewerkers bij een verkeersongeval tijdens de uitvoering van werkzaamheden of tijdens woon-werkverkeer, ongeacht of je als werkgever aansprakelijk bent of niet. De verzekering vergoedt schade tot een maximum van € 2.500.000 per verkeersongeval. De wijze waarop jij of je werknemers deelnemen aan het verkeer maakt hierbij niet uit. Dat kan met je eigen auto, een auto van de zaak, als voetganger, fietser, in het OV of overige manieren van verkeersdeelname.

Wat is verzekerd?

Illustratie stapeltje Euromunten

Wat kost een schadeverzekering verkeersdeelnemers?

Je kunt deze verzekering al afsluiten vanaf 150 euro premie per jaar (excl. assurantiebelasting), maar de exacte premie is voor ieder bedrijf verschillend. De hoogte van je premie is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal medewerkers en de gekozen dekking.

Illustratie busje

Wie zijn er verzekerd met de schadeverzekering verkeersdeelnemers?

Alle medewerkers, stagiairs, gedetacheerden, oproep-, vakantie- en uitzendkrachten zijn standaard verzekerd in een schadeverzekering verkeersdeelnemers. Ook de directeur-grootaandeelhouder is standaard meeverzekerd onder medewerkers. Zzp'ers en vrijwilligers zijn aanvullend mee te verzekeren. Ook alle inzittenden van de lease- of bedrijfsauto’s in privé tijd kunnen aanvullend meeverzekerd worden met de 24-uurs dekking. ZZP’ers zijn aanvullend mee te verzekeren met een beperkte dekking.

Disclaimer

De producten en diensten worden aangeboden of verricht door dochtermaatschappijen en partners van American International Group, Inc. In Europa is het AIG Europe S.A. die als schadeverzekeraar optreedt. Deze pagina dient uitsluitend voor informatiedoeleinden. Producten en diensten kunnen van land tot land verschillen en zijn niet altijd in alle jurisdicties beschikbaar. De precieze omvang van de dekking en de voorwaarden daarvan staan beschreven op het polisblad en in de daarbij behorende clausules, aanhangsels en polisvoorwaarden. Bepaalde producten en diensten kunnen worden geleverd via onafhankelijke derden. Verzekeringsproducten kunnen worden gedistribueerd via partners of onafhankelijke derde partijen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze website www.aig.com

Aanvullende informatie en voorwaarden

Veelgestelde vragen

Een schadeverzekering verkeersdeelnemers afsluiten?

Bereken je premie voor deze verzekering.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer