In Limburg staat een team van zo’n 60 verzekeringsspecialisten voor je klaar. Hierdoor hebben we deskundige specialisten op alle niveaus en voor veel verschillende sectoren. Zij adviseren en bemiddelen voor MKB- en grootzakelijke klanten over de meest passende zakelijke verzekeringen. Daarnaast kunnen onze verzekeringsadviseurs je als ondernemer ook privé adviseren over arbeidsongeschiktheid- en zakelijke overlijdensrisicoverzekeringen.

Over de regio

Ondernemend Limburg kent vele gezichten en in elke regio en branche beschikken wij over specialisten met ruime achtergrondervaring waarmee u verzekerd bent van goed advies. Onze verzekeringsadviseurs komen veelal zelf uit de regio en hebben dan ook veel regionale kennis die ze graag met je delen. In welk deel van de provincie je dus ook onderneemt, er is altijd een verzekeringsadviseur dichtbij; op 15 minuten rijden is er altijd wel een adviseur beschikbaar.

Benieuwd hoe wij onze regionale kennis ook voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Vraag eens een vrijblijvend gesprek aan met een van onze adviseurs.

Vraag een gesprek aan