Maak kennis met ons enthousiaste, gedreven en deskundige team. In de regio Rotterdam staat een team van 32 verzekeringsspecialisten voor je klaar. Door met je mee te denken over je (bedrijfsmatige) risico’s, helpen ze je om je met een comfortabel gevoel te laten ondernemen. Wat verzeker je in je onderneming en welke risico’s wil en kun je zelf dragen? Oftewel: wat is voor jou belangrijk als het gaat om risicobeheersing van je bedrijf én wat is belangrijk voor jou als ondernemer. Onze risicospecialisten weten wat belangrijk is in je branche, in je markt en in je regio. Alle gespecialiseerde kennis over de diverse branches in de regio is vertegenwoordigd in ons team. Ook als het gaat om arbeidsongeschiktheids- en zakelijke overlijdensrisicoverzekeringen, ben je bij ons aan het juiste adres. Tevens leiden wij binnen de Kring Zuid Holland jonge professionals op, waardoor we ook een kweekvijver van jong verzekeringstalent zijn.

Over de regio

Onze verzekeringsadviseurs hebben jarenlang ervaring en delen hun kennis graag met je. De regio staat in verbinding met elkaar door het vele water in de omliggende rivieren.


  • Rotterdam staat wereldwijd bekend om de grootste haven van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer en is één van de motoren van de Nederlandse economie. De enorme verscheidenheid aan ondernemingen en bedrijvigheid kenmerkt de stad.
  • Het gebied Alblasserwaard en IJsselmonde – Drechtsteden is voor het grootste gedeelte gespecialiseerd in waterbouw. In dit gebied vestigt zich van oudsher de maritieme maakindustrie.
  • Het bedrijfsleven in Merwestroom is gespecialiseerd in productie (landbouw, industrie, bouw) en logistiek (groothandel, transport). Dit biedt perspectief voor het inzetten op circulaire economie.
  • De Hollandse IJssel is een uitgestrekt gevarieerd gebied met gespecialiseerde agrarische bedrijven, handel, industrie en dienstverlening.
  • De regio Zuid-Hollandse Eilanden bestaat uit de voormalige eilanden Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Hoeksche Waard, die je ieder voor zich als subregio met eigen kenmerken en identiteit kunt beschouwen. De regio stimuleert duurzaamheid in de landbouw, behoud en versterking van biodiversiteit én de ontwikkeling van recreatie en toerisme.

Wil jij je risico’s managen en ben je werkzaam in deze regio? Maak dan een afspraak met een van onze lokale adviseurs.

Vraag een gesprek aan