Zakelijke verzekering opzeggen

Heb je je bedrijfsauto verkocht omdat je voortaan op de fiets naar je klanten gaat? Dan gebruik je je zakelijke autoverzekering niet meer. Veel verzekeringen kun je gewoon online aanpassen of opzeggen.

Je zakelijke verzekering online opzeggen

Je kunt de volgende zakelijke verzekeringen online opzeggen:

Verzekeringen die onder Interpolis ZekerVanJeZaak® vallenDe kredietverzekering Omzet Garant van Euler HermesDe cyberverzekering Cyber ERM van Chubb

Beëindig je zakelijke verzekering via de Rabo Bankieren App of klik op onderstaande oranje button:

  1. Log in met je bankpas
  2. Kies in 'Mijn overzicht' voor 'Verzekeren'
  3. Selecteer de verzekering die je wilt opzeggen
  4. Klik op 'Opzeggen'
  5. Beëindig je verzekering en bevestig
  6. Onderteken je aanvraag
  7. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging per e-mail

Wil je andere zakelijke verzekeringen opzeggen? Neem dan contact op met de Rabobank.

Zeg je verzekering op

Vind een Rabobank bij je in de buurt

Veelgestelde vragen

Hoe zeg ik mijn Omzet Garant verzekering op?

Omzet Garant is vanaf het tweede polisjaar maandelijks opzegbaar. Dit geldt alleen, wanneer er in het lopende polisjaar nog geen schade is uitgekeerd. In dat geval kan de polis aan het einde van het polisjaar online worden gestopt. Je kunt je polis beëindigen door in te loggen met je Rabo Reader en onder 'Verzekeringen' de Omzet Garant verzekering 'Opzeggen'. Na beëindiging van de polis stopt de dekking direct, ook voor nieuwe schades die zijn ontstaan gedurende de polisperiode.

Waarom kan ik mijn Omzet Garant niet direct beëindigen?

De Omzet Garant verzekering is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar. In de volgende gevallen is het niet mogelijk om Omzet Garant te beëindigen:

In de eerste 12 maanden nadat de verzekering is gestartIn de resterende maanden van een verzekeringsjaar nadat je een schadeloosstelling van ons hebt ontvangen of gaat krijgen.

Je kunt Omzet Garant in alle andere gevallen opzeggen door in te loggen met je Rabo Reader en onder 'Verzekeringen' de Omzet Garant verzekering 'Opzeggen'.

 

Heb ik, als ik opzeg, nog dekking voor de facturen die al verstuurd zijn?

Wanneer je Omzet garant hebt opgezegd, loopt de dekking tot en met de dag dat de polis wordt beëindigd. Na deze beëindigingsdatum is er, ongeacht het ontstaan van de factuur, geen dekking meer.

Kan ik Omzet Garant maandelijks opzeggen, zoals ook geldt voor mijn andere schadeverzekeringen?

Omzet Garant is vanaf het tweede polisjaar maandelijks opzegbaar. Dit geldt alleen, wanneer er in het lopende polisjaar geen schade is uitgekeerd.

Service en Contact