Money Meets Ideas

Online platform ondernemers en investeerders

Ideeën en investeerders ontmoeten elkaar

Het online platform Money Meets Ideas brengt investeerders en ondernemers samen. Zo kunt u als ondernemer in contact komen met investeerders die tijd en geld (risicodragend kapitaal) willen steken in uw plannen. En het is niet alleen geld, want u profiteert ook van de kennis en het netwerk van investeerders.

  • voor ondernemers met behoefte aan risicodragend vermogen tot € 1 miljoen
  • maak gebruik van kapitaal, expertise en netwerk van informal investors
  • uw ondernemersplan als basis van samenwerking

Money Meets Ideas is een initiatief van de Rabobank.

Bijeenkomsten

Money Meets Ideas organiseert regelmatig bijeenkomsten om investeerders en ondernemers met elkaar in contact te brengen. Als ondernemer kunt u uw ondernemingsplan presenteren aan een groep van circa 15-20 investeerders. Na afloop staat een informeel samenzijn op het programma, waarbij u één op één in gesprek kunt gaan met investeerders. Het initiatief tot contact en de invulling van een eventuele deal en samenwerking is aan u. De Rabobank speelt daarin geen rol.

Tegenprestaties

Voor de middelen die een investeerder ter beschikking stelt, zal deze doorgaans als tegenprestatie een substantieel minderheidsbelang van de aandelen in uw onderneming verlangen. Dit betekent dat u als ondernemer (of meerdere aandeelhouders) bereid moet(en) zijn om een deel van het aandelenbelang uit handen te geven. De investeerder deelt mee in eventuele winsten en heeft als medeaandeelhouder inspraak in de beslissingen die tijdens de aandeelhoudersvergaderingen worden genomen.

Ga naar Moneymeetsideas.nl

Contact

Rabobank