Factoring

Behoefte aan extra liquiditeit om door te groeien met je bedrijf? Met factoring beschik je snel over extra financiering waarmee je kunt investeren in groei.

    vandaag gefactureerd, morgen geld op je rekeningje bepaalt zelf hoeveel financiering je gebruiktmeestal een hogere financiering in vergelijking met andere financieringsproducten

Wat is factoring?

Factoring is een zakelijk krediet op basis van de uitstaande facturen aan je debiteuren. Hiermee krijg je extra speelruimte om te investeren in je onderneming. Deze financiering is geschikt voor ondernemingen met een omzet van minimaal € 5.000.000 met een financieringsbehoefte vanaf € 1.000.000.

Factuur Financiering voor mkb’ers

Ben jij als mkb-ondernemer op zoek naar voorfinanciering van één of meerdere zakelijke facturen? Probeer dan Factuur Financiering van Fundr. Deze lening is geschikt voor facturen met een gezamenlijk bedrag tot € 100.000. De lening heeft een standaard looptijd van 30, 60 of 90 dagen. Aanvragen doe je online binnen 5 minuten. Groen licht? Dan wordt het factuurbedrag binnen 24 uur uitbetaald.

Belangrijk om te weten over factoring