Zakelijke financiering voor bol.com-partners

Ben je van plan om te investeren in voorraad, marketing, personeel of het automatiseren van bedrijfsprocessen? Bij Rabobank regel je dit snel en eenvoudig. In slechts 5 minuten tijd, en dat zonder de noodzaak van jaarcijfers. Na goedkeuring van je aanvraag kun je al binnen één dag over het geld beschikken. Dit alles mét het vertrouwen dat het goed zit.

    Financiering van € 5.000 tot € 100.000Geen jaarcijfers en prognoses nodigLooptijd van 1 tot en met 5 jaarBeschikbaar voor zakelijke klanten van Rabobank, ING, ABN AMRO, Knab of Volksbank

Hoe werkt de Zakelijke financiering zonder jaarcijfers voor bol.com-partners?

Het aanvraagproces is eenvoudig en snel. In 5 minuten dien je jouw aanvraag in. Dit doe je door in te loggen via internetbankieren en je transactiedata van de afgelopen 12 maanden te delen. We berekenen dan direct je aanbod. Je kunt dit aanbod nog aanpassaen door bijvoorbeeld de looptijd van de lening aan te passen tot maximaal 5 jaar of toch te kiezen voor een doorlopend krediet. Ben je tevreden met het aanbod? Bevestig dan je aanvraag. Na goedkeuring staat het bedrag binnen 24 uur op je rekening.

Eenvoudig een Zakelijk financiering als Bol.com partner

Rabobank

Stap 1

Start je aanvraag op financieren-zonder-jaarcijfers.fund-r.nl/zakelijk-krediet en kom snel te weten of je in aanmerking komt voor financiering.

Rabobank

Stap 2

Geef ons wat meer informatie over je bedrijf en het bedrag dat je nodig hebt. Daarna laat je aan de hand van transactiegegevens zien wat de financiële status van je bedrijf is.

Rabobank

Stap 3

Bekijk welke Zakelijke Financiering bij jouw bedrijf past en ontvang je voorlopig aanbod.

Rabobank

Stap 4

We voeren op werkdagen binnen 24 uur enkele controles uit. Vervolgens zal een van onze Customer Success Managers contact met je opnemen om de verdere stappen te bespreken. Als alles in orde is, ontvang je de definitieve overeenkomst voor ondertekening.

Rabobank

Stap 5

Investeer in je bedrijf. Na ondertekening heb je binnen 24 uur toegang tot het krediet.

phone

Hulp nodig?