Zo werkt het

1

Start je aanvraag online

Ben je al klant van Rabobank? Dan kun je je gemakkelijk een berekening maken met automatisch ingevulde gegevens. Je hoeft alleen even in te loggen. Dat kan met een QR-code. Als je nog geen klant bent, kun je een berekening maken zonder in te loggen.

2

Vertel meer over het bedrijfsmiddel

Selecteer 'bedrijfsmiddel' als leendoel en kies welk bedrijfsmiddel je wilt leasen. Vul in of je eigen geld wilt inleggen en of je de btw wilt meefinancieren.

3

Geef inzicht in je transactiegegevens

Dit is nodig om de financiële gezondheid van je bedrijf te beoordelen. Ben je ingelogd? Dan worden je transactiegegevens automatisch opgehaald. Anders kun je ze handmatig uploaden met een MT940-bestand.

4

Bekijk je indicatieve aanbod

Je ziet direct je rente en maandbedrag. Je kunt het aanbod nog aanpassen, bijvoorbeeld door de looptijd te veranderen of door te kiezen voor een slottermijn.

5

Akkoord? Dien je aanvraag in

Laat je contactgegevens achter. Je ontvangt je indicatieve aanbod direct per e-mail. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast. Een accountmanager neemt binnen een werkdag contact met je op om te laten weten of je aanvraag is goedgekeurd.

Renteaanbod vastzetten

Is je aanvraag goedgekeurd? Dan zal de accountmanager je vragen of je akkoord gaat met het aanbod. Doe je dat binnen veertien dagen, dan blijft het rentepercentage uit het aanbod zes maanden geldig. Daalt de rente in die periode? Dan gebruiken we deze lagere rente om je definitieve maandbedrag te berekenen. Stijgt de rente in die zes maanden met meer dan 0,25%? Dan berekenen we je definitieve maandbedrag met het hogere rentepercentage.

Van aanbod naar contract

Aanvraag goedgekeurd? Dan ontvang je van ons een bevestigingsbericht. Je kunt het bedrijfsmiddel dat je op het oog hebt bestellen bij de leverancier. Zodra je de factuur van het bedrijfsmiddel ontvangt, lever je die bij ons aan. Dan maken wij de leaseovereenkomst voor je in orde en regelen we samen de overboeking van het leasebedrag.

Financial lease aanvragen

Zakelijke auto, bus of machine leasen? Bereken een indicatie van je maandbedrag en rente en vraag financial lease direct aan. Dit werkt het beste op een laptop of desktop.