De lease van een nieuwe of gebruikte vrachtwagen regel je bij ons eenvoudig. Rabo Lease is financial lease, een manier om de aanschafkosten te spreiden. Zo behoud je maximale financiële ruimte. En de truck is gewoon van jou.

je bestelt de vrachtwagen van jouw keuze bij je eigen dealer bij ons lease je tot 100 procent van de aanschafwaarde je kunt de btw tijdelijk meefinancieren met Rabo Lease ben je zelf eigenaar van de vrachtwagen je lease is zichtbaar in de Rabo App

Waarom een vrachtwagen leasen?

Met Rabo Lease beschik je snel over een vrachtwagen zonder dat je zelf ineens een groot bedrag moet betalen. Dat betekent dat je je eigen middelen vrijhoudt. En omdat de truck zelf het onderpand voor de lease vormt, blijven de zekerheden van je bedrijf beschikbaar voor andere financieringen. Zo houd je financiële speelruimte. Ideaal als je plannen hebt om door te groeien.

Wist je trouwens dat je ook 1001 andere bedrijfsmiddelen bij ons kunt leasen? Een trailer bijvoorbeeld, of productiemachines.

Vrachtwagen leasen met Rabo Lease

Voor nieuw en tweedehands

Je kunt vrachtwagens met een aanschafwaarde vanaf €5.000 leasen. Nieuw, maar ook tweedehands.

Jij bent eigenaar

De vrachtwagen is van jou. Hij staat op de balans van je bedrijf, waardoor je mogelijk gebruik kunt maken van fiscale aftrek.

Vast maandbedrag

Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je kunt eigen geld inbrengen als je het maandbedrag wilt verlagen, maar dat hoeft niet.

De vrachtwagen is het onderpand

Je hoeft doorgaans geen eigen geld of zekerheden in te brengen.

Keuzevrijheid

Je bepaalt zelf waar je de vrachtwagen aanschaft en waar je verzekeringen en onderhoud regelt.

Btw en bpm meefinancieren

Het bedrag van de btw kun je in de eerste zes maanden van de leaseperiode voorfinancieren. Je betaalt de btw na die zes maanden in één keer terug. Zo hoef je dit bedrag niet eerst zelf in te leggen voordat je het terugkrijgt van de Belastingdienst.

Ook de bpm (belasting van personenauto's en motorrijwielen) kun je meefinancieren. Je betaalt de bpm gespreid terug over de volledige looptijd van de lease.

Vrachtwagen leasen

Direct jouw vrijblijvende offerte

Trekker of vrachtwagen met opbouw nodig? Log in en bereken voor welk maandbedrag je hem bij ons kunt leasen. Vraag vervolgens je vrijblijvende offerte aan. Meestal weet je binnen een minuut of je aanvraag is goedgekeurd.

Vraag offerte aan