Vrachtwagen leasen

De lease van een nieuwe of gebruikte vrachtwagen regel je bij ons eenvoudig. Met Rabo Lease spreid je de aanschafkosten. En de truck is gewoon van jou. Tip: start je aanvraag op een desktop of laptop voor de beste ervaring.

je bestelt de vrachtwagen van jouw keuze bij je eigen dealer
bij ons lease je tot 100 procent van de aanschafwaarde
je kunt de btw tijdelijk meefinancieren

Log in om je gegevens automatisch op te halen. Wel zo handig!

Waarom een vrachtwagen leasen?

Met Rabo Lease beschik je snel over een vrachtwagen zonder dat je zelf ineens een groot bedrag moet betalen. Dat betekent dat je je eigen middelen vrijhoudt. En omdat de truck zelf het onderpand voor de lease vormt, blijven de zekerheden van je bedrijf beschikbaar voor andere financieringen. Zo houd je financiële speelruimte. Ideaal als je plannen hebt om door te groeien.

Wist je trouwens dat je ook 1001 andere bedrijfsmiddelen bij ons kunt leasen? Een trailer bijvoorbeeld, of productiemachines.

Vrachtwagen leasen met Rabo Lease

Voor nieuw en tweedehands
Je kunt vrachtwagens met een aanschafwaarde vanaf €5.000 leasen. Nieuw, maar ook tweedehands.
Jij bent eigenaar
De vrachtwagen is van jou. Hij staat op de balans van je bedrijf, waardoor je mogelijk gebruik kunt maken van fiscale aftrek.
Vast maandbedrag
Je betaalt maandelijks rente en aflossing. Je kunt eigen geld inbrengen als je het maandbedrag wilt verlagen, maar dat hoeft niet.
De vrachtwagen is het onderpand
Je hoeft doorgaans geen eigen geld of zekerheden in te brengen.
Keuzevrijheid
Je bepaalt zelf waar je de vrachtwagen aanschaft en waar je verzekeringen en onderhoud regelt.

Btw en bpm meefinancieren

Het bedrag van de btw kun je in de eerste zes maanden van de leaseperiode voorfinancieren. Je betaalt de btw na die zes maanden in één keer terug. Zo hoef je dit bedrag niet eerst zelf in te leggen voordat je het terugkrijgt van de Belastingdienst.

Ook de bpm (belasting van personenauto's en motorrijwielen) kun je meefinancieren. Je betaalt de bpm gespreid terug over de volledige looptijd van de lease.

Direct een indicatief aanbod

Trekker of vrachtwagen met opbouw nodig? Start een aanvraag en bereken vrijblijvend voor welk maandbedrag je hem bij ons kunt leasen.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer