Rabo Meet & Grow

Ontmoet financiers en investeerders in uw regio

Rabo Meet & Grow

Ontdek als ondernemer uw financiële mogelijkheden. Bezoek de Rabo Meet & Grow evenementen. De uitgelezen kans om uw plannen onder de aandacht te brengen bij financiers. U kunt zo extra kapitaal verzamelen voor uw groeiplannen of bijvoorbeeld een overname. De Rabobank wil via deze evenementen ondernemers helpen bij het realiseren van hun plannen.

Agenda

Binnenkort meer events.

Wat u kunt verwachten

Rabo Meet & Grow is een interactief evenement. Tijdens inspirerende sessies en ontmoetingen leert u financiers kennen en zij u. U kunt in contact komen met regionale en landelijke partijen. Rabo Meet & Grow biedt de juiste omstandigheden om een match te vinden voor uw plannen.

Deelnemers

Bij Rabo Meet & Grow treft u allerlei soorten financiële partijen. Van regionale investeringsfondsen tot ondernemers-platformen. U kunt uw vragen kwijt bij partijen die gericht zijn op financieringen, lease en factoring. Ook de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is aanwezig voor vragen over subsidies en overheidsregelingen.

Voor wie

Deelname aan Rabo Meet & Grow-evenementen is vooral bedoeld voor ondernemers die al klant zijn van de Rabobank. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor ondernemers die nog niet bij de Rabobank bankieren.

Ontdek online uw mogelijkheden

Geen mogelijkheid om naar de Rabo Meet & Grow events te komen of wilt u alvast meer weten over uw financieringsmogelijkheden? Ga naar Partnerinfinancieren.nl. U kunt daar verkennen welke financieringsvormen bij uw plannen passen en een indicatie krijgen of uw financieringsaanvraag kans van slagen heeft.