Vestigingen en openingstijden

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Onze Rabobank kantoren gaan vanaf maandag 29 juni weer open.
Hieronder volgt een overzicht van de kantoren en openingstijden waar u terecht kunt voor vragen.

  • Borger: maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur.
  • Westerbork: maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur.
  • Diever: maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur.
  • Het Haagje: maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur.

Kantoor Sleen

In de afgelopen jaren ervaren wij door de toenemende digitalisering en de financiële zelfredzaamheid van onze klanten een afname in het aantal klantbezoeken aan onze kantoren. In de afgelopen periode is deze beweging nog duidelijker geworden. Klanten zijn versneld meer dagelijkse bankzaken zelf digitaal gaan regelen op een moment dat hen dat past. Dit heeft er mede toe geleid dat wij besloten hebben om kantoor Sleen per 1 juli 2020 te sluiten. De omwonenden en omliggende ondernemers zijn hierover reeds geïnformeerd.

We openen onze kantoren op verantwoorde wijze, want de veiligheid van medewerkers en klanten staan bovenaan. Dit betekent dat alle corona-richtlijnen in acht worden genomen. Vriendelijk verzoek om bij binnenkomst de aangegeven aanwijzingen op te volgen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op (0528) 24 68 00 (particulier) en op (0528) - 24 69 00 (zakelijk) of maak gebruik van de chatfunctie in de Rabo App. Maak voor het ophalen van een geldbestelling of het storen van geld een afspraak.

Inloopavond Wonen

De Inloopavond Wonen komt tot nader orde te vervallen. Voor al jouw vragen over hypotheken kan je ons bellen via (0528) 24 68 00. Ook kan je via rabobank.nl/hypotheek een online afspraak plannen met een adviseur. Je voert dan een afspraak via video. Hiervoor hoef je de deur niet uit en je bespreekt dezelfde zaken als bij een live afspraak.

Aangepaste beschikbaarheid sealbagautomaten

In verband met extra veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal sealbagautomaten beschikbaar tussen 06.00 uur en 18.30 uur. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Dichtstbijzijnde beschikbare Sealbagautomaat vinden?

Kijk op de Geldmaat Locatiewijzer voor actuele beschikbaarheid van onze sealbagautomaten. Vul een locatie in, klik op 'filter' en kies voor 'Sealbag storten'. Zoom eventueel uit op de kaart om meerdere automaten in de omgeving te zien.

Open de Geldmaat Locatiewijzer

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven